Mīlestības horoskops 20. jūlijam

Dvīņi

Nav labāka laika par šo, lai izdarītu pārmaiņas un, godīgi sakot, pārmaiņas ir vienīgais, par ko varam būt pārliecināti. Dienas enerģija mudinās tevi darboties. Tu kādu laiku esi vilcinājies ar jaunu attiecību uzsākšanu, iespējams, ka šis būs tas brīdis, kad nolemsi beidzot mesties tajās. Tas, pavisam noteikti, sniegs tev jaunus iespaidus!

Vēzis

Tu jutīsies tā, it kā balansētu uz kraujas malas. Jūtas ir intensīvas un ar mīļoto cilvēku samilzusī situācija var kļūt visai nepatīkama un “eksplozīva”. Labāk veic pienācīgus mērus, lai situāciju mainītu pirms tā kļūst nekontrolējama. Tu spēsi atrisināt to mierīgā ceļā un notikušais tikai uzlabos tavas attiecības.

Lauva

Dienas enerģija liks atkārtoti diskutēt par kādu lietu, ko jau esi pārrunājis ar savu partneri. Iespējams, ka tas novedīs pie jauna dzīvesveida ieviešanas, kas nebūt nelīdzināsies līdzšinējam, kā arī tas būs lielisks piedzīvojums. Šodien tev par to jāpadomā nopietni un jāsāk darīt tas, par ko tu jau sen sapņo.

Jaunava

Gaisā virmo pārmaiņu gars, visticamāk, ka tas skars situāciju mājās. Iespējams, ka tu kopā ar partneri domā par pārcelšanos uz citu mājvietu, vai plāno nekustamā īpašuma iegādi. Tagad vari droši risināt šos jautājumus un veidot rīcības plānu. Lai arī kādu lēmumu tu pieņemtu, tam būs labs iznākums. Nākotne solās būt skaista.

Svari

Šķitīs, ka visa ir par daudz. Nav jau tā, ka tu nespēj paciest pašu mīlestību, bet tev neizdodas tikt galā ar kaislībām un intensitāti, kas ar to saistītas. Ja esi brīvs, gatavojies, ka kāds varētu pamatīgi sašūpot tavu laivu. Tas nebūt nebūs tāds scenārijs, kādu būsi iedomājies, tādēļ labāk sagatavojies.

Skorpions

Tu, pēkšņi, vēlēsies atlaist grožus. Šodien romantika un mīlestība būs ļoti intensīva. Tu, pavisam noteikti, nevēlies palaist vējā izdevību izbaudīt brīnišķīgu vakaru ar visām ekstrām. Ja vēl esi brīvs un jau labu laiku esi kādu īpašu cilvēku noskatījis, tagad ir īstais laiks uzbrukuma plānošanai, šis ir brīdis, kad tev ir vislabākās izredzes.

Strēlnieks

Tu mīlestību uzskati par piedzīvojumu, tādēļ nebrīnies, ja šim piedzīvojumam, beidzot, ir lemts sākties, nonākot patiesi aizraujošās vietās. Tu kopā ar partneri jutīsies iedrošināts kopīgiem spēkiem radīt pārmaiņas, kas pozitīvi ietekmēs tavas dzīves kvalitāti un attiecības. Speriet šo kopīgo soli jau šodien.

Mežāzis

Pārvari barjeras un traucēkļus, kuri jau sen stāvējuši tavu attiecību ceļā. Ja abi ar partneri domājat, ka ir vērts turpināt attiecības, tad vēlmju īstenošanai būs nepieciešams patiesi pārcilvēcisks spēks, bet ar stingru apņēmību un divu siržu spēku, iespējams ir viss.

Ūdensvīrs

Ja vēlies paplašināt savu paziņu loku un veidot jaunas attiecības, šī diena ļaus tev sastapties ar pavisam neierastiem ļaudīm, kuru idejas šķitīs aizraujošas un daudzsološas. Tev notiekošais ies pie sirds un pavērsies arī iespēja sastapt kādu pavisam īpašu cilvēku.

Zivis

Pārstāj skatīties uz lietu būtību un apdomā to, cik daudz tev ir šobrīd ir dots. Pēc tam, labi apdomā, ko tu vēlies darīt ar savu nākotni. Pat tad, ja viena fāze tavā dzīvē ir noslēgusies, ir laiks sākt kustēties. Izmanto šo iespēju, lai sāku kaut ko jaunu. Tev ir daudz, ko piedāvāt, tādēļ dodies sabiedrībā un piedāvā to.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru