Mīlestības horoskops 25. aprīlim

Vēzis

Planētu izvietojums šodien nosaka, ka svarīga būs attiecību joma. Tu labu laiku esi izjutis zināmu spiedienu, jeb prasības rīkoties kādā konkrētā manierē vai darīt to, kas tev patiesībā nepatīk. Šodien tu būsi dumpinieciski noskaņots un atteiksies sadarboties. Tas tikai visu uzlabos, nevis sabojās.

Lauva

Iespējams, tu izjutīsi to, ka ikdienas rutīna ņem pār tevi virsroku, it īpaši pie esošā planētu izvietojuma. Arī ierastās lietas attiecību frontē var šķist apnikušas. Tā ir tikai īslaicīga fāze, tomēr tās darbības laikā būtu labi mainīt visu, kas šķietami traucē baudīt laimīgu dzīvi kopā ar mīļoto.

Jaunava

Tu labi zini, ka tavas romantiskās attiecības varētu būt labākas, kaut kas tevi ar varu velk veco attiecību virzienā. Astrālais izvietojums liks tev kārtīgi padomāt par šajā izvēlē iesaistītajām pusēm un to, kādēļ tu pieļauj kļūdas, no kurām solīji mācīties. Dari kaut ko lietas labā.

Svari

Šodienas astrālais izvietojums liks tev justies neapmierinātam esošajās attiecībās. Dažādi faktori, ko nespēj ietekmēt liks tev saprast, ka tu labu laiku jau niekojies ar vēlmi palikt viens, bet kaut kas tevi tomēr attur. Lai arī galīgo lēmumu pieņemt var būt grūti, tev tas jādara. Jo ātrāk, jo labāk.

Skorpions

Planētu izvietojums šodien iedrošinās tevi ieklausīties iekšējā ritma noteicējā. Lai arī tu esi ļoti lojāls pret tiem, ar kuriem esi izveidojis ciešu saikni, tev ir tendence turēties pie pagātnē notikušā. Ieklausies savā sirdī un rīkojies, ja tas ir nepieciešams.

Strēlnieks

Šodienas planētu izvietojums iedrošinās tevi rīkoties saistībā ar kādām attiecībām, lai arī tu labi apzināsies, ka tas, ko dari var būt mazliet bērnišķīgu. Tu atrodies situācijā, kurā sper vienu soli uz priekšu un divus atpakaļ. Iespējams, ir pienācis padošanās brīdis un vajadzētu sekot straumei.

Mežāzis

Tev uznāks vēlme vaļsirdīgi attiekties pret mīļoto cilvēku, bet tu uztraucies, ka tā rīkojoties tu cietīsi. Astrālais izvietojums padarīs lēmuma pieņemšanu ārkārtīgi grūtu, tomēr tev jāzina, ka jebkuri centieni atmaksāsies ar uzviju. Sper nelielus soļus pretī grandiozai revolūcijai.

Ūdensvīrs

Izmanto iespēju, lai eksperimentētu ar laika pavadīšanu mīļota klātbūtnē. Astrālais izvietojums iedrošinās pamēģināt dažādas aktivitātes, doties uz vietām, kurp parasti nedodies, šādi netipiskais daudz biežāk ienāks jūsu dzīvēs. Atklāt attieksme attiecību jomā darīs brīnumus.

Zivis

Planētu izvietojums var tevī atraisīt iekšējo sātanu, tu par katru cenu vēlēsies nodrošināt to, ka kāds sen iekārots cilvēks kļūst tikai un vienīgi par tavu randiņu biedru. Ja vēlies piepildīt vēlmes, nerīkojies tā, kā parasti. Pamēģini neparastu pieeju. Kas ir vēl svarīgāk, neslēp savu patieso dabu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru