Mīlestības horoskops 25. augustam

Vēzis Planētu izvietojums iedrošinās doties turp, kur nekad neesi bijis. Ja kāds cilvēks iekritis tev sirdī, iespējams, pienācis īstais laiks, lai rīkotos lietas labā. Tevis izmantotajai pieejai jābūt neatlaidīgai, bet ne pārlieku uzbāzīgai. Tas ieintriģēs tavas intereses objektu un viņš ēdīs tev no rokas.

Lauva Tu vēlēsies doties uz priekšu, bet spersi vairākus soļus atpakaļ. Tu vēlēsies izklāstīt to, kā jūties, bet esi piesardzīgs, atklājot mazu noslēpumu tu turpināsi par savām nedienām stāstīt stundām ilgi. Planētu izvietojums mīlas dzīvi šķietami padarīs nenoteiktu un izplūdušu, bet tajā pat laikā provokatīvi skaistu un cerīgu. Nepadodies, šis var būt viens no visizklaidējošākajiem vakariem tavā dzīvē.

Lasi arī: Mīlestības horoskops augustam; Uzzini, kas tevi sagaida mīlas jomā!

Jaunava Tu īsti nezini, kā šodien rīkoties, it īpaši planētu izvietojuma iespaidā. Tu zini, ka kāds cilvēks uz tevi met acis un tu kūsti no domas vien, ka tu varētu būt ar šo cilvēku kopā. Tomēr, kaut kas, kāda neliela detaļa, kuru tu īsti nespēj aptvert, tevi attur. Tev jāizlemj vai iesi vienu ceļu, vai otru.

Svari Astrālais izvietojums nozīmē, ka lietas nenotiks, kā plānots attiecībā uz mīlas dzīvi. Tev bija zināmas idejas vai jau sarunāts randiņš, bet tas nenotiks kā tu to iedomājies. Kā no zila gaisa notiks negaidītas lietas, par spīti tam, notikušais nāks par labu attiecībām. Sagatavojies sekot straumei.

Skorpions Planētu izvietojums radīs spītību un tu vari īsti nesaskatīt to labāko savā mīļotajā cilvēkā. Runāšana par šo tēmu noteikti palīdzēs, jo jums abiem jāpauž savas jūtas, tādējādi spēsiet atrast visu problēmu sakni. Vēl labāk būtu, ja jūs dotos ārpus mājas un darītu kaut ko aizraujošu, kā arī radikāli atšķirīgu. Izbaudiet kopīgos mirkļus!

Strēlnieks Šodien tev nav jāizliekas, ka viss ir vislabākajā kārtībā. Tagad noteikti tev nepalīdzēs saīgšana un ielīšana savā čaulā, it īpaši pie esošā planēt stāvokļa, tikai tādēļ, ka nezini, kā atrisināt problēmas. Labāk izvēlies konstruktīvāku pieeju, atrodot radikālāku perspektīvu, kura piedāvā cerīgāku iznākumu.

Mežāzis Šodienas planētu izvietojuma ietekmē tu ieraudzīsi mīļoto cilvēku no tās puses, kura tev nekad netika parādīta. Tā nesagādās problēmas, tā vietā notikumi kļūs tikai aizraujošāki, tas būs atklājums, kas novedīs pie jaunu interešu un aktivitāšu izpētes kopā ar mīļoto cilvēku.

Ūdensvīrs Tev pa galam nepatīk apmulsums un neskaidrība, tādēļ planetārais izvietojums tev būs sagādājis iespēju ātri izlemt, kā rīkoties attiecībā uz kādu īpašu cilvēku. Neļauj tam graut laba laika pavadīšanu randiņā. Lai arī tu šo cilvēku neizproti, tu vienalga vari lieliski pavadīt laiku.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (22.08.- 28.08)

Zivis Planētu izvietojums iedrošinās no čaulas āra iznākt tavam iekšējam māksliniekam. Ja tiecies ar kādu pirmo reizi, tad velti laiku, lai izvēlētos atbikstošāko apģērbu un radītu nedaudz mistisku auru. Tu nekādā gadījumā nevēlies uzreiz izpaust visus savus noslēpumus, lai padarītu sevi drošāku, esi noslēpumains. Flirtē, pavedini un lieliski pavadi laiku!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru