Mīlestības horoskops 27. jūnijam

Vēzis Tu nesen esi atklājis, ka lai arī kā tu censtos apspiest jūtas, tev tas ne vienmēr izdodas. Šīs dienas astrālā enerģija noteiks to, ka tev būs vēl grūtāk noklusēt patiesību, katra tava ķermeņa šūna kaislīgi čukstēs par to, cik ļoti iemīlējies esi.

Lauva Šodien astrālā enerģija liecina, ka tu varētu tikt uzaicināts uz randiņu, ja attieksies, tiksi uzaicināts vēlreiz un vēlreiz, un vēlreiz. Šis cilvēks noteikti vēlas tevi pārliecināt par savu nodomu nopietnību. Ja nevēlies ar šo cilvēku iesaistīties, tad labāk skaidri to pasaki.

Jaunava Astrālais izvietojums iedrošinās tevi mīlestību uztvert kā piedzīvojumu, nevis kaut ko tādu, kas pārvietojas paredzamā taisnē. Attiecībās tev patīk aplidošanas process, bet tam noplokot un iestājoties rutīnai, tev var kļūt garlaicīgi. Tieši tādēļ tev attiecības jāuzskata par nebeidzamu atklāsmes procesu.

Svari Par laimi mīlestība nav garlaicīga, tomēr, iespējams, ka tavās attiecībās jāienes kādā dzirkstelīte. Uzdrīksties pamēģināt ko jaunu un neierastu, apmeklē jaunas vietas. Šodien astrālais izvietojums iedrošinās tevi uz jaunām un aizraujošām izdarībām.

Skorpions Tev ir dota iespēja veikt nozīmīgu pārrāvumu svarīgas attiecībās, īpaši pie esošā planētu izvietojuma. Tu esi sapratis, ka tavi izteikumi un attieksme radusies pagātnes nevis tagadnes situācijas dēļ, tādēļ tu vēlies visu labot. Lai arī viss neuzlabosies acumirklī, sākums ir ļoti nozīmīgs.

Strēlnieks Tā vietā, lai attiecībās ievērotu vienu un to pašu uzvedības veidu, planētu izvietojums pārliecinās, ka tev jānoskaidro, kurp virzās šis mīlas sakars. Vai tas dodas pareizā virzienā? Tavas domas šajā jautājumā ir ļoti svarīgas, noskaidro tās pirms zaudē citas sajūtas.

Mežāzis Debess ķermeņu kustība iedrošinās tevi runāt par visu, kas tevi uztrauc, it īpaši par problēmām attiecību jomā. Šī ir ļoti pozitīva iespēja, jūs abi spēsiet visu saredzēt no cita skatu punkta un dziedēt vecās rētas. Šis būs ļoti auglīgs dialogs ar pozitīvu iznākumu.

Ūdensvīrs Esošais planētu izvietojums iedrošinās tevi pieņemt nopietnus lēmumus, nevis tādēļ, ka tā jādara, bet gan tādēļ, ka nespēj rīkoties savādāk. Tev ir tik stipras jūtas pret kādu citu, ka nav iespējams neko lietas labā nedarīt. Lai arī jūtas plūst pāri malām, tu saņemsies un pasniegsi sevi graciozi un šarmanti.

Zivis Tu pārsteigsi pats sevi būdams gatavs cīņai par mīļotā cilvēka sirdi. Šīs dienas astrālais izvietojums liecina, ka tavās rokās būs lielāks spēks nekā parasti. Šī persona tevi ir tik ļoti aizrāvusi, ka tu darīsi visu iespējamo, lai dabūtu pirmo randiņu un pēcāk arī daudzus, daudzus citus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru