Mīlestības horoskops 28. aprīlim

Vēzis
Ja tavs partneris ir aizrāvies ar neīstenojamām idejām, tad jums abiem vajadzētu veltīt laiku, lai diskutētu par to, kurp virzās jūsu attiecības. Jums abiem vajadzētu apdomāt mērķus, kuru vadīti uzsākāt attiecības. Ja varat būt atklāti šajā situācijā, viss pārējais nostāsies savās vietās.

Lauva
Šodien mīlestība būs jautra, ja spēsi izbaudīt tās nenoliedzami neapturamo spēku. Kāds ir tevi noskatījis un netaisās laist prom, līdz viņam būs iespēja ar tevi doties romantiskā randiņā. Ja tu neņem vērā visu tev pievērsto uzmanību – un tu parasti to tiešām neņem vērā – tad labāk izvairies no šī notikuma, to apejot.

Jaunava
Tu kopā ar partneri atradīsi laiku, lai apsēstos un izstrādātu plānu, kas saistīts ar nopietnu pirkumu. Tas būs saistīts ar īpašuma iegādi vai esošo telpu pārplānošanu. Kopumā viss izskatās labi. Viss, kas tev jādara ir jāsabalansē savas finanses un jāpārliecinās, ka abi iegādājaties īpašumu, kas ir atbilstošs samaksātajai naudai.

Svari
Šī diena būs visai saspringta, jo nāksies apmeklēt sanāksmes un sociālus pasākumus. Kādām konkrētam attiecībām tu velti īpaši daudz pūliņu, jo tās izskatās daudzsološas. Tomēr, šajā posmā ieteicams novērtēt, vai saņem pretī tik pat daudz, cik ieguldi. Ir labi iemīlēties, ja sajūtas ir abpusējas…

Skorpions
Tu vēlēsies veikt izmaiņas savā attieksmē pret kādu konkrētu cilvēku. Tas nav nekas slikts, bet tu sapratīsi, ka vēl neesi izmantojis visu potenciālu un vēl joprojām ir lietas, kuras jūs kopā varat izzināt. Šis ir piemērots laiks, lai izmēģinātu kaut ko jaunu un stiprinātu starp jums esošo saikni.

Strēlnieks
Iespējams, ka šodien pamatīgi iespaidosi kāda cita cilvēka attiecības. Tava rīcība un ķermeņa valoda pauž vienu, bet apziņas līmenī tu neapzinies, ko tu dari. Aplūko citus un to, kā viņi reaģē, tev jāsaprot, ka tu viņus iedrošini šādi reaģēt.

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām Aprīlis solās būt īpaši veiksmīgs!

Mežāzis
Tu savu enerģiju veltīsi, lai uzturētu pie dzīvības slepenas attiecības. Ja tev problēmas sagādāja īstā laika un vietas atrašana, tad tagad šīs problēmas atrisināsies un piepildīsies tavas vēlmes. Neviens neuzzinās par tavu slepeno sakaru, jūs abi varēsiet izbaudīt divvientulību.

Ūdensvīrs
Tā vietā, lai piestrādātu pie vienām attiecībām, tu iesaisties vairākās. Tev ir pietiekoši daudz laika, lai uzzinātu, kuras no šīm attiecībām vislabāk der tavai patiesajai dabai. Tu drīz nonāksi pie secinājuma, tomēr, vairāk iegūsi, ja prātu atvērtu paturēsi ilgāku laiku.

Zivis
Tu vēlēsies izbeigt attiecības, kas rada tik vien kā mokas. Iespējams, ka jau esi saticis kādu citu, kas šķiet daudz saderīgāks dažādās jomās. Vari doties citā attiecību virzienā, viss noritēs gludi, ja vien izpratīsi, kādēļ tev tas ir vajadzīgs un kādēļ sper šo soli.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru