Mīlestības horoskops 29. jūnijam

Vēzis Planetārā enerģija radīs harmoniju mīlas lauciņā. Jūs ar mīļoto jutīsieties labi viens otra sabiedrībā, pat tad, ja nesen bijušas kādas problēmas, tu būsi gatavs nākt pretī, lai tās risinātu. Šis ir lielisks laiks, lai pārdomātu nākotnes plānus un paņēmienus, ar kuru palīdzību tos īstenot.

Lauva Mīlas dzīve var šķist neinteresanta, tomēr visam savs laiks. Būtu labi apstāties un paņemt pārtraukumu, lai atspoguļotu visu notiekošo, vienalga, vai sokās labi, vai arī tu jūties neapmierināts ar kaut ko. Ja jūti, ka nepieciešams izrunāties, šis ir visai piemērots laiks, lai to darītu. Tas ir tā vērts.

Jaunava Šodien neizjutīsi vēlmi uzvilkt labākās drēbes, kādas tev ir un doties iekarot pasauli. Tu vēlēsies doties ārpus mājas un tur pavadīt laiku esot skaidrā. Ja dodies uz randiņu, ņem vērā, ka tas ir nopietns notikums. Dodiet viens otram iespēju un esiet pacietīgi. Nākamā reize būs jautrības pilna.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (27. jūnijs – 3. jūlijs)

Svari Šodiena ir ļoti pieticīga, salīdzinājumā ar nesenajiem notikumiem. Planētu izvietojums liks pārdomāt notiekošo, kā arī skaidrāk iztēloties nākotnes plānus un mērķus, tai skaitā arī attiecībās. Neizdari pārsteidzīgus secinājumus jau tagad, jo šobrīd tavs noskaņojums ir pozitīvs. Gaidi piemērotu mirkli.

Skorpions Šodienu vislabāk pavadīt klusi apcerot pagātni un nākotni. Papildus, planētu izvietojums šodien nebūt neliks valdīt tavai seksīgajai un kaislīgajai pusei. Tā vietā pār tevi valdīs dziļākas pārdomas. Ja meklē romantiku, tevi nepiesaistīs neviens vieglprātīgais, tā vietā meklēsi nopietnāku cilvēku. Dziļas sarunas un dabiskā gudrība būs tas, kas tevi šodien uzrunās.

Strēlnieks Esošais planētu izvietojums liks tev vairāk iegrimt pārdomās. Tev nebūs garastāvokļa nepārdomātu solījumu izteikšanai. Tavā prātā nozīmīga loma būs pārdomām par nākotni un esošajām attiecībām. Tiklīdz sapratīsiet, cik daudz jums ir ko dot, pagaidiet, pirms pieņemat neatsaucamu lēmumu.

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 27. jūnija līdz 3. jūlijam

Mežāzis Šī diena atspoguļos tavu dzīvi, gan nākotni, gan pagātni. Planētu izvietojums parāda, ka tu nopietni domā par savām jūtam pret kādu īpašu cilvēku. Gaisā virmo piesardzība un tev būs nepieciešams ilgāks laiks kā parasti, lai nonāktu pie kāda slēdziena. Labāk pagaidām atturies no galējā lēmuma pieņemšanas.

Ūdensvīrs Šī būs lieliska diena romantikai un attiecībām, jo pat pirms tu izlēksi no gultas, tavs telefons un sociālie tīkli kūsās no sociālās enerģijas pārpilnības. Planētu izvietojums liks cilvēkiem sanākt kopā un tie, kuriem ir abpusējas jūtas, kļūs vēl tuvāki. Izmanto sniegto izdevību.

Zivis Planētu enerģija iedrošinās rīkot dažādas ballītes un kopā sanākšanas. Šis nav piemērots brīdis, lai paliktu mājās. Ja šobrīd medī romantiku, tad tu to atradīsi vietā, kur cilvēki strādā kopā, lai panāktu ko ievērības cienīgas, pozitīvas pārmaiņas.

Lasi arī: Vasaras horoskops – karjera un mīlestība

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru