Mīlestības horoskops 3. jūnijam

Vēzis Tev nepatīk pārāk iedziļināties lietās, ja nu gadījumā pamani kādu trūkumu situācijā, kas līdz šim likās perfekta. Tomēr tu sāksi domāt, vai pašreizējās attiecības tev nāk par labu. Ja pamani plaisas sienās, nav jēgas tās piesegt.

Lauva Tu sāksi šaubīties par attiecībām, taču nespēsi uzreiz norādīt uz konkrētu gadījumu, kas tās izraisa. Jums noteikti ir jāizrunājas, jo klusēšana un vainas uzvelšana otram neko neatrisinās. Ar konkrētiem iemesliem un faktiem varēsi pieņemt pamatotu lēmumu.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 30.maija līdz 5.jūnijam

Jaunava Attiecības nevar izveidot vienā dienā, un to nostiprināšanai ir vajadzīgs laiks un apņēmība. Iespējams, tavas domas aizklīst pie kāda cita, nevis pašreizējā partnera, tāpēc ir jāsaprot, kāds tam ir iemesls. Tev jāapzinās savas patiesās sajūtas un jārunā par tām.

Svari Tu ļoti uztraucies par pašreizējām attiecībām un galvā ir daudz domu, kas liek iztēloties to, kā nemaz nav. Ja vari paiet soli atpakaļ un ieraudzīt, ka šīs bezjēdzīgās mentālās aktivitātes var negatīvi ietekmēt attiecības, tad tas jau ir sākums.

Skorpions Tu vari iedomāties visu ko saistībā ar pašreizējām attiecībām, bet realitātē tas neko nemainīs un neatrisinās. Nefantazē tik daudz un izvērtē attiecības tādas, kādas tās ir. Tas arī palīdzēs virzīties uz priekšu.

Strēlnieks Tev būs iespēja parunāt ar kādu īpašu cilvēku. Varbūt sarunas temats nebūs tāds, kādu iedomājies, bet tas vismaz ir sākums. Ja nevari izcelties ar ļoti intelektuālām idejām, vismaz centies, jo viņš tevi pamanīs un noteikti vēlēsies tevi iepazīt tuvāk.

Lasi arī: Mēneša horoskops Jūnijam

Mežāzis Tavā prātā un sirdī radīsies konflikts. Prāts liks doties vienā virzienā, bet sirds liks darīt kaut ko pavisam citu. Tev ir jādomā par to, kā sasniegt mērķi, taču tikai sirds var pateikt to, kāds tas īsti ir.

Ūdensvīrs Iespējams, vēlēsies pastrīdēties par kaut ko, tikai prieka pēc, taču otrajai pusītei tas var likties kaitinoši. Ja plāno kaut kur doties vai ir jāpabeidz kāds nozīmīgs projekts, labāk sadarbojies ar otru nevis meklē kašķi.

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šī nedēļas solās būt veiksmīga (30.05. – 05.06.)

Zivis Ja vēlies atstāt iespaidu uz kādu, to var panākt arī ar pareizajām sarunu tēmām, nevis jūtām. Ja vari parādīt, ka jums ir kopīgas intereses, tad tas jau ir labs sākums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru