Mīlestības horoskops 31. maijam

Vēzis Ja tev ir sajūta, ka gaidāmais randiņš neizdosies, varbūt tevi gaida pārsteigums. Iespējams, vakara gaisotne būs formālāka nekā gaidīji, bet tas nenozīmē, ka nevari labi pavadīt laiku. Vienkārši atbrīvojies un redzēsi, ka jautrība radīsies pati no sevis.

Lauva Tev būs iespēja uzsākt nopietnas attiecības ar savu simpātiju, taču ir jābūt skaidrībai par to, vai tas ir tas, ko vēlies. Varbūt jau kādu laiku domā par attiecību nākamo soli, bet tikai gaidīji īsto brīdi. Tagad tev ir iespēja, bet neļauj bailēm stāties ceļā.

Jaunava Ja pēdējā laikā bieži satiec savu simpātiju un jūs daudz ko darāt kopā, tad tagad varbūt vajadzētu pabūt vienatnē. Jums abiem jāatjauno spēki un jāapzinās savas vajadzības un sajūtas, lai, pēc tam satiekoties, atkal būtu pilni enerģijas un dzīvīguma.

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šī nedēļas solās būt veiksmīga (30.05. – 05.06.)

Svari Dienas enerģija liek diezgan pesimistiski vērtēt šī brīža situāciju attiecībās. Ja vēlies atrast īsto mīlestību un līdz šim tas nav izdevies, tad, iespējams, iestājas tāda kā bezcerības sajūta. Tomēr šī ir tikai pārejoša stadija, tāpēc nezaudē optimismu un nepadodies.

Skorpions Tas vien, ka esi kluss un domīgs, nenozīmē, ka ir jāvelk tikai tumšas drēbes un jāstaigā ar bēdīgu seju. Varbūt citi jūtas tāpat, tāpēc izvēlies košākas krāsas un neaizmirsti smaidīt, un varbūt atstāsi patīkamu iespaidu uz kādu īpašu cilvēku.

Lasi arī: Šīm 3 horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies mīlestībā (30.05. – 05.06.)

Strēlnieks Velti nedaudz laika, lai atpūstos no ierastās steigas un pabūtu vienatnē. Ja pēdējā laikā attiecībās nav gājis viegli, tad tev būs iespēja visu kārtīgi apdomāt un izdomāt, kā rīkoties tālāk, lai ieguvēji būtu jūs abi.

Mežāzis Iespējams, attiecību problēmas rada tas, ka kāds no jums kaut ko nav īsti pamanījis un jūsu starpā ir izveidojusies barjera, kas traucē saprasties. Kādam ir jāuzņemas iniciatīva un jāsāk runāt, lai situāciju vērstu par labu.

Ūdensvīrs Tev varētu būt grūti atklāt jūtas mīļotajam cilvēkam vai simpātijai. Varbūt tev traucē bailes no atraidījuma, bet, ja tiešām vēlies, lai viņš zina, ko jūti, tad nāksies spert pirmo soli un to pateikt.

Lasi arī: Nedēļas horoskops (30.maijs – 5.jūnijs)

Zivis Neatkarīgi no tā, kas ir problēmas cēlonis, tu jutīsies daudz labāk, kad tā būs atrisināta. Starp jums ir komunikācijas barjera, ko ir grūti pārvarēt. Varbūt sarūpē kādu nelielu dāvanu vai aizved mīļoto cilvēku uz kādu īpašu vietu un pastāsti par savām sajūtām, un būs vieglāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru