Mīlestības horoskops 31. martam – nepadodies!

Dvīņi
Šīs dienas enerģija ļaus izbeigt kādas attiecības, it īpaši, ja tās jau labu laiku atrodas uz sēkļa. Tomēr, ja uzskati, ka tās ir tikai nelielas nedienas, tad neļauj šodienas notikumiem apstādināt tevi no turpmākiem centieniem visu uzlabot. Šodien būsi pesimistiskāks, nekā ierasts, bet drīz vien viss uzlabosies. Nepadodies!
Vēzis
Šī nebūt nebūs labākā diena no šogad piedzīvotajām. Planētu enerģija liks tev satikties ar cilvēkiem, tomēr runāšana būs mazliet neveikla. Cilvēki klups pār saviem vārdiem, apkaunos sevi un viņiem būs raksturīgs pārliecības trūkums. Šis nav labākais laiks pirmajam randiņam. Pagaidi, līdz viss nokārtosies!
Lauva
Šī diena nebūs piemērotākā romantiskām vakariņām. Tu nejutīsies gluži savā ādā un būs grūti uzturēt jeb kādu entuziasmu. Labāk ieplāno tikšanos citreiz, kad būs vairāk dabiska prieka ar kuru dalīties.
Jaunava
Šodien nejutīsies pārlieku romantiski, jo planetārā enerģija samaitās tev ierasto prieku un laimi. Šis nav tas piemērotākais laiks, lai iegrimtu dziļās pārdomās par attiecībām. Esi pacietīgs, drīz vien viss uzlabosies.
Svari
Šodien planetārā enerģija tevi iepazīstinās ar kādu īpašu cilvēku, kurš mainīs tavu vērtību sistēmu, kā arī to, kā tu uztver pats sevi. Iepazīstoties tu nodomāsi, ka tevi sagaida vienkārša afēra, tomēr tas ir tālu no patiesības. Šis cilvēks mainīs tavu dzīvi veidos, kas tev nav izprotami.
Skorpions
Tavam partnerim azotē paslēpti pāris triki. Debesu zvaigznāja izvietojums liecina, ka šī diena nesāksies visai nevainīgi, līdz tās beigām daudz kas var mainīties. Mīļotais cilvēks var pēkšņi kaut ko aptvert un tas liks viņam rīkoties nekavējoties. Neuztraucies, viss, kas notiks, notiks uz labu.
Strēlnieks
Tu satiksi kādu cilvēku, kuru pazīsti jau sen. Līdz šim tu pat neesi nojautis, ko šim cilvēkam tu nozīmē. Pastāv iespēja, ka šis cilvēks ir no citas valsts vai tiek asociēts ar kādu ārzemju firmu. Negaidi pārāk ilgi, dod savu atbildi nevilcinoties.
Mežāzis
Šodien kaisle spēlēs pirmo vijoli. Ja tiecies ar kādu pirmo reizi, gaidi, ka vulkāns izvirdīs, jo darbojas vareni spēki, tie satuvinās jūs un mainīs jūsu pasaules, gan iekšēji, gan ārēji. Šovakar nenotiks nekas normāls, sagatavojies.
Ūdensvīrs
Šodien mājās viss būs dzīvīguma pilns. Ja tu kopā ar mīļoto cilvēku esi domājis par mājas pārvērtībām, tas speriet soli uz priekšu. Iespējams, ka šim solim jābūt gana lielam – jūs varētu iegādāties kādu īpašumu ārzemēs, tas tik būs notikums. Tiklīdz izvēlies īsto, nesper soli atpakaļ.
Zivis
Šodienas enerģija padarīs mīļoto cilvēku grūti izprotamu, kā arī viņam būs grūti izprast tevi. Šis nav piemērots laiks ultimātu uzstādīšanai. Esi jauks un pēc pāris dienām viss šķitīs gluži savādāk.
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru