Mīlestības horoskops 7. jūlijam

Vēzis Tu vēlēsies atsvešināties no kāda romantiskā partnera. Tas nebūt nenozīmē, ka attiecībām pienākušas beigas. Tas nozīmē, ka jums jāpavada laiks šķirti un jāatgūst iepriekšējā neatkarība. Šķiršanās uz neilgu laiku būs tieši tas, kas vajadzīgs jums abiem.

Lauva Tavas jūtas šodien būs visai neierastas, tu prātosi vai gadījumā tavās attiecībās nav noticis kas dīvains. Runā ar mīļoto cilvēku par to, kā tu jūties. Šis ir piemērots brīdis, lai diskutētu par attiecībām un to virzību. Jūs spēsiet pienācīgi novērtēt viens otra viedokli.

Jaunava Pavadi laiku ar vairākiem cilvēkiem, lai saprastu, kurš no viņiem visiem ir vispiemērotākais attiecībām. Iespējams, ka tas izklausās cietsirdīgi, jo tu esi tik magnētiska un brīnišķīga persona, ka neviens no tevis ko tādu negaidītu. Kad pieņemsi gala lēmumu, zināsi, ka esi darījis pareizi.

Svari Siltums un smieklu deva uzlabos jūsu attiecības. Ja ir bijuši iepriekšēji sarežģījumi ar laika plānošanu, tad šodien ir īstais brīdis, lai pārstātu par visu uztraukties un izklaidētos pēc sirds patikas. Smiekli ir labākās zāles, kas liks pazust visiem uztraukumiem.

Skorpions Mīlestība un romantika būs brīnišķīgas, spēcīgas un lipīgas. Tev šķitīs, ka vari iemīlēties jebkurā cilvēkā, jo katrs no viņiem spēj pavērt durvis uz jaunu un neizzinātu pasauli. Nesoli vairāk par to, cik esi gatavs patiesi dot. Ja šaubies, nesoli neko. Vienkārši labi pavadi laiku!

Strēlnieks Šodien satuvināsies ar kādu cilvēku no citas valsts. Vilinājums būs reti kārdinošs. Neatkarīgi no tā, vai romantiku baudīsi brīvdienās vai satiksieties tavā pilsētā, atklāsiet, ka kaisle starp jums ir krietni lielāka, nekā domājāt.

Mežāzis Kopā ar mīļoto izzināsi jaunu attiecību jomu. Iespējams, ka izvēlēsieties doties eksotiskās brīvdienās vai meklēsiet piedzīvojumus – darīsiet jebko, kas liks izrauties no ikdienas rutīnas. Šis nav īstais laiks, lai sēdētu mājās, izmanto iespēju un izpriecājies!

Ūdensvīrs Ja tev ir apnikušas attiecības, izmanto enerģiju, lai atpūstos vienatnē. Tu nevelies šķirties, tikai pavadīt laiku vienatnē, lai atpūstos no visām problēmām. Ja labi pavadīsi laiku un distancēsies no problēmām, atrisinājums pats atradīsies.

Zivis Tev vajadzētu veltīt laiku sev pašam. Neuztraucies par to, ka neesi visuma centrs, ļauj arī otrajai pusītei atpūsties un darīt ko tādu, kas viņai patīk. Kad atkal satiksieties, jutīsiet, ka kopīgā saikne ir krietni stiprinājusies. Lai būtu kopā, dažkārt arī jāpavada laiks atsevišķi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru