Mīlestības horoskops brīvdienām no 28. līdz 30. septembrim

Vēzis Gaidāmas nelielas nesaskaņas. Ja tev ir stabilas attiecības, varbūt jums būs atšķirīgi viedokļi saistībā ar kādu situāciju. Problēma slēpjas tajā, ka tev ir mazāk enerģijas un resursu nekā tev šķiet, tāpēc ir jāizvērtē, ko var sasniegt un ko nē.

Lauva Šajā nogalē starp tevi un mīļoto cilvēku varētu izvērsties ļoti nopietna saruna. Ja līdz šim izvairījies paust savus uzskatus kādā jautājumā, tad beidzot nāksies to darīt. Šī problēma jau kādu laiku ir radījusi sarežģījumus, tāpēc labāk būtu to beidzot atrisināt.

Jaunava Ja ir kāds padoms, kam tagad īpaši vajadzētu pievērst uzmanību, tad tas ir: neapsoli vairāk kā vari izpildīt. Varbūt tu šādā veidā vēlēsies piesaistīt kāda īpaša cilvēka uzmanību. Tev vienkārši jāizturas dabiski, un tas būs daudz patīkamāk.

Svari Attiecību jomā tu vēlēsies paveikt kaut ko muļķīgu. Ja tev nav nekas pretī, ja nokļūsi muļķa lomā, tad dari tā. Taču, ja nevēlies lieki piesaistīt sev uzmanību, neļaujies pēkšņām iegribām un vispirms visu kārtīgi apdomā.

Skorpions Lai ko tu darītu, necenties nevienu piemuļķot, tēlojot kādu, kas patiesībā neesi. Varbūt vēlēsies nedaudz pietēlot un pastāstīt kādu interesantu un pārāk izskaistinātu stāstu, bet, ja vēlies atstāt iespaidu, labāk izturies dabiski.

Strēlnieks Tev būs iespēja atrast nepieciešamo drosmi. Vienīgā problēma ir tā, ka tu vēlēsies pārcensties. Ja saraksties ar kādu, un ļoti vēlies viņu satikt, bet vēl nav bijusi tāda iespēja, tad tev jāpasaka, kā jūties. Saņem drosmi, bet nedari neko muļķīgu!

Mežāzis Ja vēlies izmantot kādu iespēju, kas varētu uzlabot mīlas dzīvi, tad, iespējams, piedzīvosi vilšanos, jo tas nenotiks uzreiz. Taču tas nenozīmē, ka nekas nenotiks vispār. Ja no ārpuses nekas nav redzams, tad dziļākā līmeni, iespējams, kaut kas sāk veidoties.

Ūdensvīrs Starp tevi un mīļoto cilvēku varētu veidoties saspīlējums. Jūs varbūt esat vienojušies par nākotnes plāniem, taču dienas laikā atklāsies, ka jums ir atšķirīgi uzskati par mērķa sasniegšanas metodi. Varbūt viss ir vēlreiz kārtīgi jāapdomā.

Zivis Neuztraucies par sīkumiem un labāk pievērs uzmanību daudz svarīgākām, aizraujošākām un sarežģītākām lietām. Ja uzreiz nevari sasniegt mērķus, nekrīti izmisumā un nedomā to sliktāko. Galvenais ir pacietība, un viss nokārtosies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru