Mīlestības horoskops maijam; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida

Auns
Tava mīlas dzīve zināmā mērā atspoguļos darba sfēru. Daudz kas būs atkarīgs no tavas spējas runāt par neko un to, cik labi pazīstams esi ar metafizisko pieeju. Tavas komunikācijas spējas būs tavs labākais draugs, par spīti tam, tu visai bieži gvelzīsi muļķības.

Vērsis
Vīrietis Vērsis izbaudīs jautrību un juks prātā ieraugot nepārprotamus aicinājumus sieviešu acīs.Nebaidies no spēcīgām jūtām, pat tad, ja tev šķiet, ka tās nāks par sliktu. Kā saka, labāk vienreiz redzēt nevis simts reizes dzirdēt, mūsu gadījumā, labāk vienreiz just, nevis simts reizes dzirdēt, ko jutuši citi.

Dvīņi
Centies pēc iespējas mazāk laika pavadīt mājās, tas attiecas tikai uz telpām, nevis mīļotajiem cilvēkiem. Atrodi jaunus veidus, kā jautri pavadīt laiku darot ko interesantu ārpus mājas.

Vēzis
Vēži, kuri vēl nav atraduši īsto un vienīgo var nonākt nepatīkamā situācijā; ja viņi nesaņems emocionālu atbalstu, tie ātri padosies depresijai. Līdzīgas problēmas ieviesīsies arī darbā, tikt vienam pašam ar to visu galā būs neiedomājami grūti.

Lauva
Pavasara pēdējais mēnesis var kļūt neaizmirstams, paturi prātā to, ka dinamika šeit jāietur daudz lēnāka, nekā darba jomā, arī pilnīga dīkstāve nebūs labākais risinājums. Tev jāatrod zelta vidusceļš. Priekšā gaidāmi brīnišķīgi notikumi, nepalaid tos garām.

Jaunava
Tavās attiecībās gaidāms lūzuma punkts, visticamāk, ka abi ar mīļoto cilvēku izvēlēsieties doties katrs savu ceļu. Šis stāvoklis tev būs ļoti svarīgs, jo tas iedrošinās palūkoties uz sevi no cita skatu punkta, objektīvo novērtējot savu rīcību un gūstot nenovērtējamu pieredzi.

Svari
Tu vari apjukt savās jūtās un zaudēt līdzsvaru zem kājām, tādējādi virzoties uz personīgo degradāciju. Ir aplami dzīvot katru dienu tā, it kā tā būtu pēdējā, tas nenoved ne pie kā laba, papildus, tādējādi tu samazini savu laiku šeit, uz Zemes.

Skorpions
Skorpions maijā jutīs milzīgu ārēju spēku. Centies noskaidrot, kas tas ir pēc iespējas ātrāk; visticamāk, iemesls meklējams tepat vien, ģimenē vai draugu lokā. Ir svarīgi saglabāt mieru un nezaudēt savaldīšanos.

Strēlnieks
Izmanto visas piedāvātās iespējas; ņem vēra, ka to darot jābūt modrākam kā parasti. Attiecībās ar mīļoto cilvēku būs jāapsver kas nopietns. Iespējams, ka otrā pusīte vēlēsies savā dzīvē ieviest radikālas pārmaiņas, tās var būt īstermiņa vai arī ilglaicīgas.

Mežāzis
Tu esi apmierināts ar savām attiecībām, šobrīd tu vēlies, kaut spētu visu mūžu pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku. Ņem vērā, ka pavasara beigās daudzas tavas vēlmes tik tiešām piepildīsies.

Ūdensvīrs
Pārstāj ieguldīt pūliņus vienā virzienā; neaizmirsti par ģimeni un draugiem, tavai dzīvei nevajadzētu būt piesaistītai tikai vienam vienīgam cilvēkam. Esi atvērts jaunām lietām; centies piekrist visam, ko piedāvā draugi.

Zivis
Tavā mīlas dzīvē viss ritēs kā pa diedziņu, tu iztiksi bez pārpratumiem. Attiecībās ar mīļoto cilvēku virmos kaisle. Pavadi laiku kopā ar otro pusīti, tu uzzināsi ko jaunu arī pats par sevi un savām dziļākajām vēlmēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru