Mīlestības horoskops nedēļai (11.07. – 17.07.)

Auns

Jutīsies saviļņots par katru piedāvājumu, kuru saņemsi no mīļotā. Būtībā lidināsies pa mākoņiem, jo būsi samīlējies līdz ausīm. Neļauj negatīvām domām sevi nomākt – neuztraucies, vai tas ir abpusēji, labāk izbaudi mirkli!

Vērsis

Dzīvojam vienreiz, tāpēc izmēģini ko nebijušu un uzdrošinies! Ja tavs sirdsāķītis ar kaut ko nav apmierināts, tad pārliecinies, lai tagad viss nokārtotos! Brīvie Vērši var nodoties trakām izklaidēm!

Dvīņi

Sadali pienākumus, plāno laiku un izvērtē prioritātes! Tava otrā pusīte pēc tevis ir noilgojusies. Ja nejūti vairs to pašu, tad nespēlē spēlītes, bet gan izstāsti to, kā tu patiesībā jūties. Tavam sirdsāķītim tas ir jāzina!

Vēzis

Visai iespējams, ka pats nebūsi skaidrībā ar pašreizējo situāciju un jūtām. Iespējams, ka tev ir jāpavada kāds laiks vienatnē un kārtīgi jāapdomājas. Nesāpini sevi un apkārtējos!

Lauva

Nevēlēsies samierināties tikai ar pašu mazumiņu, bet gan vēlēsies daudz un dikti. Iekāre un jūtas šonedēļ visai bieži traucēs pievērsties īstajiem darbiem un koncentrēties. Dari visu pēc kārtas!

Jaunava

Trešdiena sola interesantus pavērsienus mīlas jomā, viss būs atkarīgs no tevis, centies uz to visu reaģēt pozitīvi, lai arī kāda nebūtu situācija. Ar mīļoto ļaujieties spontānām idejām!

Svari

Izjutīsi lielu vēlmi pēc atbalsta, par laimi, tava otrā pusīte tev to spēs sniegt. Tiesa, saņemot mīlestību un izjūtot rūpes, neaizmirsti izrādīt to pašu pretī. Mīļotajam ir svarīgi zināt, ka arī tev viņš rūp.

Skorpions

Izjutīsi neizsakāmi lielu vēlmi pēc baudas, patrāpīsies arī kāds aizliegtais auglis, kuram tomēr šoreiz būtu jāpretojas. Neesi egoistisks! Domā par savu otro pusīti un izturies pret viņu tā, kā tu gribētu, lai izturas pret tevi!

Strēlnieks

Ikdienas steigā neaizmirsti par maziem sīkumiem, kas tavu mīļoto iepriecina! Trešdien, iespējams, piepildīsies kāds sen kārots sapnis, tāpēc nepadodies!

Mežāzis

Būsi pārsteigts un apmulsis par šī brīža notikumiem. Tikai mieru! Ja starp tevi un mīļoto ir kādas domstarpības, tad tās šonedēļ nokārtosies!  Vēlāk viss ritēs kā pa diedziņu!

Ūdensvīrs

Ar mīļoto dodieties piedzīvojumos un tiecieties pēc tā labākā! Pacel latiņu un iepriecini mīļoto vienkārši tāpat vien, nav nepieciešams iemesls, lai otram liktu justies labi! Sirdsāķītis to novērtēs!

Zivis

Tev un tavam mīļotajam šī nedēļa var nest tik pat daudz laba, cik slikta. Centieties uz notiekošo reaģēt mierīgi, ne vienmēr problēmas ir saistītas ar jūsu attiecībām, ir arī daudzi citi ārējie faktori, kuri tās ietekmē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru