Mīlestības horoskops nedēļai (12.09. – 18.09.)

Auns

Tu radīsi iemeslu, lai izburtos cauri savai vecajai telefonu un adrešu grāmatiņai vai foto albumam, tas būs saistīts ar senām atmiņām, kas pēkšņi ienākušas prātā. Seja no pagātnes liks apdomāt kādu šķiršanos. Iespējams, ir pienācis laiks atkal satikties un uzzināt, vai kas ir mainījies.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām rudenī visvairāk veiksies mīlestībā

Vērsis

Tu esi spējīgs izveidot intensīvas situācijas, bet biežāk izvēlies palikt vienaldzīgs, ieturot “viegli nāk, viegli iet” attieksmi. Šonedēļ labāk ļauj savām jūtām vaļu. Tu palaidīsi garām lielisku iespēju, ja mierīgi noskatīsies, neko nedarot. Paud savas jūtas un iznākums tevi ļoti apmierinās.

Dvīņi

Šonedēļ jutīsi intensīvu pievilkšanās spēku pret kādu nesen ievērotu personu. Tevi pie šī cilvēka vilktin velk, par spīti tam, ka nemaz nepazīsti viņu. Citā līmenī tev šķiet, ka ļoti labi viņu pazīsti un šī sajūta liek jums pievilkties kā magnetizētiem.

Vēzis

Dodies ārpus mājas vai dari kaut ko interesantu, vislabāk dodies kopā ar draugiem vai mīļoto cilvēku. Šonedēļ attiecības būs visai platoniskas, jūs varat dalīties visāda veida pieredzē un par jūtām diskutēt vēlāk. Iemācies darīt kaut ko savādāk, nekā parasti un, kad atgriezīsies jūsu jūtas, tev būs vairāk ko pastāstīt.

Lasi arī: Mīlestības horoskops rudenim; uzzini, kas tevi sagaida šajā gadalaikā!

Lauva

Pavadi laiku ar vairākiem cilvēkiem, lai saprastu, kurš no viņiem visiem ir vispiemērotākais attiecībām. Iespējams, ka tas izklausās cietsirdīgi, jo tu esi tik magnētiska un brīnišķīga persona, ka neviens no tevis ko tādu negaidītu. Kad pieņemsi gala lēmumu, zināsi, ka esi darījis pareizi.

Jaunava

Lai arī mīlestības jomā viss izskatās cerīgi, bet trūkst kaislību, tas tevi neuztrauc. Tu sākumā nepieej visam ļoti nopietni, kamēr neesi pārliecinājies, ka pieņem pareizo lēmumu. Tevis satiktajam cilvēkam būs visas īpašības, kuras apbrīno, un tu nekur nesteidzies.

Svari

Neļauj ierastajai rutīnai atturēt tevi no spontānas rīcības un lēmumiem. Pašreizējā enerģija iejauksies tavos ikdienas paradumos, bet tikai tāpēc, lai dāvātu mīlestību. Ja intuīcija saka iet kaut kur un darīt ko neierastu, tad klausi tai.

Skorpions

Tev būs nepieciešamā pārliecība par sevi, lai atklātu savas jūtas kādam, kuru patiesi apbrīno. Varbūt pirms tam gaidīji, ka otrs cilvēks spers pirmo soli, bet laiks iet un tevi māc nepacietība. Nedēļas pirmās puses saruna jūsu starpā būs ļoti nozīmīga.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām septembris būs visveiksmīgākais

Strēlnieks

Mīlestība un romantika būs brīnišķīga, spēcīga un lipīga. Tev šķitīs, ka vari iemīlēties jebkurā cilvēkā, jo katrs no viņiem spēj pavērt durvis uz jaunu un neizzinātu pasauli. Nesoli vairāk par to, cik esi gatavs patiesi dot. Ja šaubies, nesoli neko. Vienkārši labi pavadi laiku!

Mežāzis

Kopā ar mīļoto izzināsi jaunu attiecību jomu. Iespējams, ka izvēlēsieties doties eksotiskās brīvdienās vai meklēsiet piedzīvojumus – darīsiet jebko, kas liks izrauties no ikdienas rutīnas. Šis nav īstais laiks, lai sēdētu mājās, izmanto iespēju un izpriecājies!

Ūdensvīrs

 Šonedēļ tu vairāk nekā citas reizes gribēsi pastrīdēties. Noskaņojums būs tāds, ka vēlēsies atrast pretargumentus it visam, ko mīļotais cilvēks piedāvās. Varbūt tas liek just tādu kā varu pār otru cilvēku, bet viņam tas var nepatikt, un šādi tu izaicini likteni.

Lasi arī: Mēneša horoskops septembrim – uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Zivis

Tev būs iespēja īstenot kādas no aizraujošākajām idejām un aizbraukt kaut kur. Ja tev ir kāds, kas var sastādīt kompāniju, izmanto iespēju. Ja vēl meklē mīlestību, tad izmēģini jaunas vietas un izbaudi pilnīgi citu atmosfēru, tas būs tā vērts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru