Mīlestības horoskops nedēļai (12. – 18. decembris)

AUNS Attiecībās ar savu otro pusīti var rasties nelielas domstarpības, lai vai kā, jūs savai krīzei tiksiet pāri, izdarot pareizo lēmumu, kas jums šķiet visizdevīgākais. Ņem vērā – neļauj saviem radiem ietekmēt tavu mīlas dzīvi! Kas attiecas uz draugiem – necenties citiem kaut ko pierādīt, esi godīgs un atklāt pret citiem, taču, galvenokārt, pats pret sevi!

VĒRSIS Būsi domīgs. Šķitīs, ka visi ir nostājušies pret tevi, un ka veiksme ir pagriezusi tev muguru. Ja tavā ceļā parādās šķēršļi, tad ne par kādu cenu neapstājies! Tiesa, uz priekšu jāvirzās, domājot ar galvu, nevis sirdi!

DVĪŅI Būsi ļoti noskumis pēc sava mīļotā cilvēka, un vēlēsies kādu laiku pavadīt ar viņu divvientulībā. Alksi pēc mīļuma un maiguma. Attiecībās neesošie Dvīņi vēlēsies izjust to pašu, taču esiet prātīgi – neiepinieties ar tiem cilvēkiem, kuri nav jūsu vērti!

VĒZIS Trakais periods ir cauri, tagad tu vari mazliet nomierināties un atvēlēt vairāk laika attiecībām un mīlestībai. Šī ir piemērota nedēļa, lai sarūpētu dāvanas saviem mīļākajiem, un, protams, otrajai pusītei!

LAUVA Var gadīties, ka nonāc nopietnas izvēles priekšā. Ja plāno apmeklēt kādu ballīti, tad rēķinies ar to, ka vari tikt ierauts kādā mīlas dēkā. Šajās dienās mīlestības tev teju mīs uz papēžiem, jo citus spēsi savaldzināt pat bez īpašas piepūles.

JAUNAVA Tev būtu jātiek skaidrībā ar savām jūtām, pirms tu kādam dod cerības. Atceries – tev nekas nav jāsasteidz, labāk pagaidi un paskaties, cik ļoti šis cilvēks ar tevi vēlas būt kopā. Iespējams, ka kāda zinošāka cilvēka padoms izrādīsies ļoti noderīgs.

SVARI Centies vairāk laika veltīt savai otrajai pusītei, jo visai iespējams, ka radīsies konflikti saistībā ar kādu vecu problēmu. Nepadari savu mīļoto greizsirdīgu, lai kaut kādā veidā pārbaudītu viņu, veltiet vairāk laika kopīgai attīstībai!

SKORPIONS Brīvie Skorpioni savu laimi var atrast ar kādu, kurš par viņiem rūpēsies, centīsies radīt komfortablus apstākļus un padarīs viņu dzīvi bezgala harmonisku. Visticamāk, ka tavs jaunais partneris būs kāds, kuru tu jau pietiekami ilgi un labi pazīsti.

STRĒLNIEKS Nav izslēgta šaubīšanās par savu otro pusīti, kā arī konflikti, kas radīsies dažādu atšķirību dēļ. Iespējams, ka tev nāksies pieņemt noteikumus, kas tev ne visai patīk, toties pēc tam viss būs kārtībā un tava ģimenes dzīve iegūs papildus nokrāsas.

MEŽĀZIS Interesanta nedēļa. Cilvēks, ar kuru tu satiecies, var izrādīties daudz kautrīgāks, lai izrādītu savas jūtas, nekā tev sākumā varētu šķist. Šoreiz tev būs jāņem groži rokās un jāsper pirmais solis. Nebaidies no savu jūtu atklāšanas!

ŪDENSVĪRS Brīvos Ūdensvīru gaida iepazīšanās, kas, visticamāk, pāraugs nopietnās attiecībās. Liela iespējamība, ka tu savu potenciālo otro pusīti satiksi kaut kādā publiskā pasākumā. Visai ticams, ka tevi pie šī cilvēka pievilks viņa rakstura īpašības, kuras tu apbrīno, bet kas nepiemīt tev pašam,

ZIVIS Attiecības tevi var padarīt teju traku – gan labā, gan sliktā nozīmē. Esi uzmanīgs, kā tu reaģē uz notiekošo, jo šonedēļ tu vari būt pārāk skarbs un kritisks pret savu mīļoto cilvēku, tāpēc centies būt līdzjūtīgāks un uzmanīgāks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru