Mīlestības horoskops nedēļai (14.11. – 20.11)

Auns Mazāk uztraucies par to, ko varētu domāt apkārtējie! Koncentrējies uz pašu svarīgāko mīlas sfērā. Iespējams, ka kopīgas aktivitātes tikai uzlabos jūsu attiecības.

Vērsis Šī nedēļas sola romantiku un jūtas – iespējams, tu kādam esi iekritis sirsniņā. Pavēro apkārtējo cilvēku izmanību, kurš visvairāk laika un uzmanības velta tieši tev?

Dvīņi Būsi nedaudz nobažījies, iespējams, ka vēlēsies saņemt vairāk mīlestības un uzmanības, tāpēc, ja tevi kaut kas nomāc, tad, nekautrējies, bet saki. Esi maigs un mierīgs!

Vēzis Kopā ar mīļoto cilvēku ieteicams doties kādā nelielā izbraucienā, kaut vai uz blakus pilsētu. Esi dāsns un dari visu, lai tavs sirdsāķītis justos labi, un tu saņemsi to pašu dubultā!

Lauva Kad aizveras vienas durvis, tad atveras citas! Paturi to galvā! Katrai problēmsituācijai ir risinājums, tev nepieciešams par to padomāt! Attiecību sfērā centies neiesaistīties nekādās intrigās!

Jaunava Velti šīs brīvdienas atpūtai, nav izslēgts, ka, apmeklējot kādu sabiedrisku pasākumu, vari iepazīties ar pretējā dzimuma pārstāvi, kas teju nolaupīs tavu uzmanību un, kas zina, iespējams, ka sirdi!

Svari Iespējams kaut kāds strupceļš, kad nezināsi kā rīkoties. Bez panikas! Mēģini uz notiekošo raudzīties no pavisam skatu punkta, risinājums var būt daudz vieglāks, nekā tev šķiet.

Skorpions Nedēļas pirmo pusi pavadi ar savu mīļoto cilvēku, taču, ja esi viens, tad kopā ar draugiem dodies uz kādu pasākumu un izklaidējies. Nav izslēgts, ka satiksi kādu vecu paziņu.

Strēlnieks Ja nespēj aizmirst savu bijušo mīlestību, tad šonedēļ centies izvēdināt galvu un nodoties aktivitātēm, kuras tev par to liktu aizmirst. Attiecībās esošajiem Strēlniekiem ieteicams vairāk laika veltīt otrajai pusītei, iespējams, ka viņam trūkst tavas uzmanības.

Mežāzis Neatsakies no nezināmā un iepriekš neizbaudītā! Pievērsies jaunām lietām, izmēģini ko līdz šim nebijušu. Ja esi attiecībās, tad dari šīs lietas kopā ar mīļoto. Brīvie Mežāži šo nedēļu droši var pavadīt jautrā draugu kompānijā.

Ūdensvīrs Iespējams, ka tava otrā pusīte ar kaut ko ir neapmierināta, jums noteikti vajadzētu izrunāties, lai ieviestos skaidrība attiecībās. Neslēp to, ko jūti! Sākumā tiec skaidrībā ar to, ko tu vēlies, lai par to droši informētu arī savu partneri.

Zivis Būsi īpaši pacilāts, ja uzsāksi jaunas attiecības, liksies, ka tas ir pārāk labi, lai būtu realitāte. Tiem, kas ir attiecībās, šis ir labs laiks, lai vienkārši atpūstos divvientulībā. Iespējams, ka romantiskas vakariņas un kopīgas izklaides jūs ļoti satuvinās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru