Mīlestības horoskops nedēļai (27. jūnijs – 3. jūlijs)

Auns Mīlestības jomā varētu parādīties kādas pārmaiņas, it īpaši, ja pēdējā laikā esat bijuši pārāk pašapmierināti. Ja jums ar otro pusīti ir vajadzīgs kāds kopīgs piedzīvojums, kas ļautu sadarboties un kaut ko paveikt kopīgiem spēkiem, tad jums būs tāda iespēja.

Vērsis Dažkārt, tava stūrgalvība pārsteidz pat tevi pašu. Planētu izvietojums diži daudz esošajās attiecībās nepalīdzēs, jo jūs abi paliksiet pie sava, lai vai kas. Šo situāciju tu vari izmantot, lai iemācītos pielāgoties citiem, tas būs labs palīgs jautājumu risināšanā.

Dvīņi Ja tev šķiet, ka mīļotais cilvēks kaut ko no tevis slēpj, neuztver to personiski. Planētu izvietojums liecina, ka viņam nepieciešams laiks, lai tiktu skaidrībā ar šobrīd notiekošo. Palīdzēt vari viņām tikai ar maigām rūpēm, nevis piespiežot atzīties notiekošajā.

Vēzis Izmanto savu enerģiju lietderīgi un saplāno kādu piedzīvojumu vai ceļojumu vasaras brīvdienām. Ja dosies kaut kur kopā ar mīļoto, tas tikai stiprinās saikni starp jums. Ja Izvēlēsies doties viens pats, noteikti satiksi kādu, kurš stipri līdzinās tev, it īpaši humora izjūtas ziņā.

Lauva Šī ir piemērota nedēļa, lai dotos sabiedrībā un socializētos. Iespējams, ka izveidosies negaidītas attiecības ar cilvēku, kurš sniegs tev praktisku padomu grūta brīdī. Neatstāj to novārtā, jo jūs abi patiesi alkstat viens pēc otra.

Jaunava Saistoties ar piedzīvojumu kārajiem draugiem sastapsies ar romantiku. Šis nav piemērots laiks, lai paliktu mājās, katrā ziņā tu noteikti jūties entuziasma pilns, nevis lai sēdētu četrās sienās. Aktīvu cilvēku vidū tu sastapsi kādu tik pat unikālu un traku kā tu. Izbaudi šos mirkļus!

Svari Šonedēļ ļoti svarīga būs oriģinalitāte, tu nevēlēsies palikt mājās, darot kaut ko garlaicīgu. Tāpat tu nevēlēsies būt kopā ar garlaicīga un vienveidīga dzīvesveida piekritējiem. Iespējams, ka tev nepieciešams laiks, ko pavadīt vienam vai arī lieti noderēs pozitīva intelektuāla stimulācija. Dodies laukā un esi tad, kas esi!

Skorpions Šonedēļ planētu izvietojums liks domāt, ka gaidāmas dubultas nepatikšanas. Tu jau atkal nespēj izlemt par labu vienai nostājai pret mīļoto cilvēku. Lai arī mīļotais ir apmulsuma skarts, tev jāieklausās savā sirdsbalsī un rīkoties pēc tās ieteikumiem. Ja darīsi to, ko tavs prāts uzskata par pareizāko, nonāksi strupceļā.

Strēlnieks Pagātne būs atradusi veidu, kā ienākt tagadnē un pretendēs arī uz tavu nākotni. Tevi pārņems kāda ideja, ar mīļotā cilvēka palīdzību tev izdosies to loģiski noformulēt un pārvērst plānā. Darot to kopā jūs izbaudīsiet kopā pavadīšanas laiku.

Mežāzis Ja par esošajām attiecībām tev bijušas dalītas jūtas, bet neesi īsti spējis saprast, kas ir vainīgs, tad drīz visu sapratīsi. Iespējams, ka mīļotais cilvēks tev vienkārši atgādina kādu, kuru tu pazini un tu nekādi nespēj atbrīvoties no šīm asociācijām.

Ūdensvīrs Dažkārt notiekošais ir kā zibens no skaidrām debesīm un tas liek mainīt uzskatus par mīlestību un dzīvi. Planētu izvietojums rada iespēju, kas maskēta kā incidents. Tiklīdz tiksi skaidrība, ka tā nav katastrofa, bet šis notikums sniegs tev vērīgu mācību – nonāksi ekstāzē.

Zivis Tu vēlēsies doties uz priekšu, bet spersi vairākus soļus atpakaļ. Tu vēlēsies izklāstīt to, kā jūties, bet esi piesardzīgs, atklājot mazu noslēpumu tu turpināsi par savām nedienām stāstīt stundām ilgi. Planētu izvietojums mīlas dzīvi šķietami padarīs nenoteiktu un izplūdušu, bet tajā pat laikā provokatīvi skaistu un cerīgu. Nepadodies, šis var būt viens no visizklaidējošākajiem vakariem tavā dzīvē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru