Mīlestības horoskops nedēļai (31.10. – 06.11)

 

Auns Tu labprātāk noskrietu tūkstoš jūdzes, nevis mēģinātu tikt galā ar esošo romantisko situāciju. Planetārā enerģija piespiedīs tevi atzīt ko tādu, ko nevēlies pieņemt. Patiesībā nav tik traki, darbojies ar pašpārliecinātību un viss tiks atrisināts.

Vērsis Planetārā enerģija neļaus izvairīties no strīda ar mīļoto cilvēku. Ja labu laiku koncentrējies uz citām lietām, bet attiecības atstāji novārtā, tad šo nedēļu noteikti velti tām laiku. Tā vietā, lai saruna kļūdu par katastrofu, mēģiniet viens otru izprast.

Dvīņi Neliedzies, tev tāpat nāksies atzīties, ka greizsirdība liek tev cerēt, ka nekad neiemīlēsies atkal. Par spīti tam, šī pazīme norāda, ka esi siltasiņu dzīvnieks un ciet mīlas mokas. Neuztraucies, drīz viss atkal būs vislabākajā kārtībā.

Lasi arī: Nedēļas horoskops (31. oktobris – 6. novembris)

Vēzis Planētu izvietojums liks tev saprast, ka nespēj vairs ilgāk slēpt savas jūtas. Ja tu neko neteiksi, tad būsi atbildīgs par iznākumu. Sadūšojies un paskaidro sirdsāķītim to, ko jūti un, kas ar tevi notiek. Esi saprātīgs un viss izdosies.

Lauva Attiecības šonedēļ nepieciešamas pārmaiņas. Ja attiecībās sasniegts kritiskais punkts, tev nekavējoties jādara kaut kas lietas labā. Tev jāspēj rast jauns skatu punkts attiecībās, tad viss noteikti izdosies.

Jaunava Šonedēļ būs grūti saprast mīļoto cilvēku. Ja ir kāds delikāts jautājums, kas jāapspriež, bet nezini, kā to darīt, labāk atliec to uz vēlāku brīdi. Tu pretī vari saņemt ļoti pārspīlētu vai gandrīz nekādu reakciju. Pagaidām labāk koncentrējies uz citām lietām.

Svari Kāda darbā notikusi situācija tevi pārsteigs. Ja labu laiku domā, kādēļ kāds tavā klātbūtnē uzvedas visnotaļ dīvaini, tad drīz atbilde būs tev rokā. Būsi pārsteigts, ka šim cilvēkam pret tevi ir dziļi romantiskas jūtas, kuras noslēpt vairs nevar.

Lasi arī: Mīlestības horoskops rudenim; uzzini, kas tevi sagaida šajā gadalaikā!

Skorpions Būsi visai romantiski noskaņots. Ja dodies uz randiņu, labāk sagatavojies visam. tevi pārņems sajūta, ka šo cilvēku pazīsti jau sen, jūs abi lieliski saderat kopā. Šīs attiecības šķitīs ļoti atalgojošas, ja vien spēsi tām turēt līdzi.

Strēlnieks Ja tev šķiet, ka kāds nespēs pieņemt noraidījumu, tad tev steidzami nepieciešama kāda cita metode. Ja tevi jau sauc citi potenciālie mīlnieki, būtu labi doties ar viņiem uz randiņu, liekot uzmācīgajai personai saprast, ka vienkārši neesi pieejams. Šādu taktiku ir vērts pamēģināt.

Mežāzis Šonedēļ sociālas tikšanās būs pozitīvi intensīvas. Pat vienkārša saruna par kaut ko triviālu var kļūt stipri dziļāka. Ja jūti, ka starp jums ir kas vairāk, tad tā noteikti arī ir! Nesteidzies, lēnām veidotas attiecības ir ideālas.

Ūdensvīrs Attiecības būs visai intensīvas. Tu jau labu brīdi esi atlicis svarīgās sarunas ar mīļoto cilvēku, būtu labi, ja šonedēļ tev izdotos tām izbrīvēt laiku. Lietām ir jāmainās, galvas slēpšana smiltīs nekādi nepalīdzēs. Labāk runā no sirds, nekas nav labāks par to.

Zivis Planetārais izvietojums ļaus jums veiksmīgi saplānot kādu sen iekārotu ceļojumu.Problēma ir tāda, ka tu vairāk pieķeries emocijām, nevis pašām attiecībām. Tu zini, kā visam vajadzētu būt, bet nespēj samierināties ar to, kā viss ir. Neņem vērā aizspriedumus, tā vietā izvēlies realitāti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru