Mīlestības horoskops nedēļai no 30.maija līdz 5.jūnijam

Dvīņi

Neļauj nedēļai noslēgties uz negatīvas nots savu jūtu dēļ. Planētu novietojums var radīt konfliktsituācijas, varbūt tas nemaz nav slikti, ja vien no tā par katru cenu nevairies. Nesaskaņas var pat jūsu attiecības tikai uzlabot, ja vien ar tām var operatīvi tikt galā. Esiet viens pret otru laipni.

Vēzis

Planētu izvietojums parāda, ka neesi pārliecināts, kādu metodi izmantot, lai piekļūtu tuvāk savam sirdsāķītim. Ir divas uzbrukuma metodes, kaut vai abas šķiet gaužām līdzīgas. Vai nu izliecies, ka neesi ieinteresēts un pat garlaikots, klusībā cerot, ka šis cilvēks sāks ārdīties, vai arī tik tiešām atsvešinies un pavēro, kas notiks.

Lauva

Uzlabo sarunu manieres un centies rast jaunus un oriģināli filozofiskus jautājumus par kuriem diskutēt. Astrālā enerģija raisīs dialogus, kas ļaus stiprināt saiknes ar cilvēkiem, it īpaši ar vienu konkrētu personu. Ja tu vari ar viņu runāt par visu, tad tev ir visai labas iespējas izveidot ilgtermiņa attiecības.

Jaunava

Astrālā enerģija radīs brīnišķīgu iespēju iepazīt kādu cilvēku pamatīgāk nekā pazīsti viņu tagad. Radīsies iespēja diskutēt par uzskatiem un attieksmi pret dzīvi. Tu atklāsi, ka jums ir daudz kas kopējs un tu vēlēsies turpināt attiecības, kā arī pavadīt arvien vairāk laika ar šo patīkamo cilvēku.

Lasi arī: 3 horoskopa zīme, kurām šonedēļ veiksies mīlestībā

Svari

Tu neesi tas, kurš bieži izvairās no romantikas vai patiesas kaisles, bet bieži vien tu vai nu neuzticies sev, vai otram cilvēkam tik ļoti, lai vēlētos attiecības turpināt. Astrālā enerģija piedāvās iespēju iepazīt kādu īpašu cilvēku, runājot par dažādām lietam. Ieklausoties šī cilvēka atbildēs, tu saņemsi atbildi savām šaubām.

Skorpions

Astrālā enerģija ļaus tev paspīdēt – nav jau tā, ka tev nepiemistu dabīgs briljanta spīdums. Bet tu vari mirdzēt daudz spožāk pievēršot uzmanību citiem, ieklausoties tajā, ko viņi saka un vēloties, lai arī viņiem ir labi. Tas ne tikai padarīs tevi populāru, bet arī sagādās tev randiņu biedru.

Strēlnieks

Tavas smadzenes ir pārstrādājušās, it īpaši pie esošās astrālās enerģijas. Grūtības slēpjas tajā, ka tas, ko tu vēlies un tas, ko tu domā, ka vēlies ir divas atšķirīgas lietas. Tu esi iedomājies, ka zini, kurp ved esošās attiecības. Bet patiesībā, ja tu šobrīd atlaidīsi grožus, atklāsi, ka viss var būt vēl labāk.

Mežāzis

Esošā astrālā enerģija liks domāt, ka mīļotais cilvēks vēlas strīdēties vairāk kā parasti. Šķitīs, ka viņš nevis vēlas tev likt darīt to, ko tu nevēlies, bet gan izbauda strīdēšanās procesu. Neuztver pateikto personīgi, tā vietā atbildi tādā pat manierē.

Ūdensvīrs

Tu vari spēlēt visādas spēlītes un tēlot nezinīti, cenšoties apmānīt kādu par savām patiesajām jūtām. Planētu izvietojums radīs tev ideālu aizbildinājumu. Tomēr tev jāzina, ka ir tāda lieta kā līdzjūtība un ja tu tik tiešām dziļi sirdī jūti, ka šis cilvēks tev nav vienaldzīgs, tev jābūt atklātam par to, kādēļ šobrīd tā uzvedies.

Zivis

Planētu izvietojums iedrošinās tevi izmantot izdevību, kas saistīta ar tavām šībrīža attiecībām. Tā ir ir iespēja diskutēt, pavisam mierīgi un nosvērti, par to, ka pēdējā laikā viss ir bijis gana traki un to, kā atkal savest visu kārtībā. Ja tu sarunā izmantosi patiesu atklātību , tu varēsi radīt grandiozas pārmaiņas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru