Mīlestības horoskops nedēļai no 6. jūnija līdz 12. jūnijam

Auns Uzzināsi šo to jaunu un interesantu.  Tu noteikti to nebūsi gaidījis, bet, tiklīdz šī informācija būs tavās rokās, tu skaidri zināsi, kā ar to rīkoties. Pārliecinies, vai tiešām šis cilvēks saka to, ko domā. Vari viņam ticēt, teiktais ir taisnība.

Vērsis Attiecībās šobrīd ir atklājumu periods, tu atklāsi, ka visvairāk var uzzināt tieši vietās, kur notiek garīgas apmācības. Šeit iespējams satikt radniecīgas dvēseles, kuras arī atrodas apziņas meklējumu procesā, kā arī nemitīgi runā par ceļu uz gaismu. Tu tur jutīsies gluži kā mājās.

Dvīņi Ja tev ir kas sakāms mīļotajam cilvēkam, tad tev izdosies izklāstīt visu, kas nepieciešams, izmantojot pa galam neparastus paņēmienus. Galvenais, neizmanto tradicionālās metodes.

Vēzis Mainās tavas vērtības attiecībā pret to, ko tu vēlies attiecībās. Lai arī iepriekš tu ļoti labi apzinājies, ko vēlies attiecībās, tagad vairs neesi tik pārliecināts, tu domā, ka vēlies viena veida cilvēku, bet patiesībā tevi pievelk kāds cits.

Lauva Iespējams, ka no mīļotā cilvēka puses jutīsi divkosību. Tu nevari izlauzties cauri barjerai un tas liek tev pārdzīvot par notiekošo. Neuztraucies, tavam mīļotajam nepieciešams laiks, lai izdarītu pāris svarīgus secinājumus. Drīz vien tu sapratīsi, ka šis cilvēks nebūt nav vienaldzīgs.

Lasi arī: Šīm 3 horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies mīlestībā (06.06. – 12.06.)

Jaunava  Esošais planetārais izvietojums liks tev izklāstīt mīļotajam cilvēkam savas domas par jūsu attiecību konstruktīvajiem aspektiem. Pēdējā laikā tu neesi veltījis pozitīvus vārdus, tādēļ mīļotais cilvēks īsti nezina, kā uz notiekošo reaģēt. Vislabāk oriģinālā veidā sari viņam zināmu, ka mīli viņu.

Svari Ja otrā pusīte pēdējā laikā ir dīvaini izturējusies, tad tas nenozīmē to, ka tev jāuzvedas tāpat. Centies viņu saprast! Kompromisus meklējiet kopā!

Skorpions Neslēpies, ja atklāj svarīgu situāciju, par kuru jārunā ar mīļoto cilvēku. Labāk izrunāties un ļaut, lai vārdi paši atrod ceļu dabīgi un spontāni, nevis meklēt ātrāko ceļu pa kuru izkļūt no sarunas.

Strēlnieks  Ja jūs abus nomākušas grūtības, kas saistītas ar citām dzīves jomām, tad veltiet laiku sev pašiem, lai emocionāli savienotos. Apmeklējiet kādu komēdiju kinoteātrī, vai dariet to, kas jums sagādā prieku. Jūs esat to pelnījuši!

Lasi arī: Vasaras horoskops – karjera un mīlestība

Mežāzis Tu redzēsi vecu problēmu jaunā perspektīvā, tev tiks dota vienreizēja iespēja darīt kaut ko lietas labā. Ņemot vēra, ka parasti esi visnotaļ atklāts un rīkojies neapdomīgi, esi piesardzīgs, lai mīļoto cilvēku neaizvainotu. Tev jābūt atklātam, kā arī iejūtīgam.

Ūdensvīrs Ja kādu laiku neesi veltījis romantiskus žestus, tad ir pienācis īstais brīdis kādam nozīmīgam pienesumam, piemēram kopīgam piedzīvojumam vai interesantai dāvanai, kas attiecības padarīs vēl stiprākas.

Lasi arī: Nedēļas horoskops (6.jūnijs – 12.jūnijs)

Zivis Kaut reizi dzīvē nojauc neizprotamās klusēšanas sienu, kas parasti tevi aplenc visos publiskajos pasākumos, kurus tu apmeklē. Atslābinies, neuztver katru cilvēku, kas tev tuvojas kā potenciālo ienaidnieku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru