Mīlestības horoskops nedēļai (07.11. – 13.11.)

AUNS Šonedēļ sarunas starp tevi un mīļoto cilvēku raisīsies ļoti viegli. Dažreiz mums šķiet, ka esam atklāti, bet patiesībā runājam tikai virspusēji, neielūkojoties sirds dziļumos. Atvēli laiku atklātai sarunai, un tas palīdzēs stiprināt jūsu saikni, kā arī ļaus no jauna iemīlēties.

VĒRSIS Ar sarunām šonedēļ var atvērt daudzas durvis, taču tai jābūt saturīgai nevis virspusējai. Atklājot savas jūtas, tev būs iespēja pateikt arī kaut ko tādu, kas pirms tam sagādāja grūtības. Ir pienācis laiks atjaunot savstarpējo saikni un vispārējo harmoniju.

DVĪŅI  Šonedēļ visi vairāk apzināsies savas sajūtas. Tāpēc nebrīnies, ja tava simpātija pēc šķietami mēnešiem ilgas gaidīšanas pēkšņi atklās savas jūtas. Varbūt tas šķitīs kā izmisuma solis, ejot uz visu vai neko, bet no otras puses – labāk vēlu nekā nekad.

VĒZIS Ja tu meklē mīlestību, kas gan tavai zīmei nav īpaši raksturīgi, tev vajadzētu ieklausīties tajā, ko saka citi. Ja dodies uz kādu pasākumu, tā vietā, lai atstātu labu iespaidu un stāstītu par saviem sasniegumiem, ļauj citiem vadīt sarunu gaitu.

LAUVA Tu spēsi emocionāli iedziļināties situācijā, par kuru iepriekš tikai domāji. Ja attiecības ir tikko sākušās, varbūt ir laiks parunāt par to, ko esat atklājuši viens par otru. Atklātai sarunai vajadzētu kļūt par ieradumu, un nevajadzētu gaidīt līdz brīdim, kad jau ir par vēlu.

JAUNAVA Šonedēļ tu varētu sniegt atbalstu tiem, kas vēlas izrunāties un atklāt savus dziļākos un sāpīgākos noslēpumus. Daudzi sāk apzināties savas sajūtas, kas kādu laiku bijušas apslēptas, tāpēc apbruņojies ar pacietību, un šī atklātība jūs satuvinās.

SVARI Tu beidzot sāksi runāt par to, kā jūties attiecībā pret sev tuvu cilvēku. Tev vienmēr patīk būt rezervētam un nevienam neatklāt visu par sevi. Šonedēļ tu varētu vēlēties izmantot iespēju un ļaut sev būt ievainojamam. Mīļotais cilvēks uzzinās tavas domas un tu pats jutīsies daudz labāk.

SKORPIONS  Tikai visu kārtīgi izrunājot, var nonākt līdz kādas sasāpējušas problēmas saknei. Tu vēlēsies apsēsties un kopā ar otro pusīti izrunāt visu, kas ir uz sirds. Tas jums abiem palīdzēs saprast savas jūtas vienam pret otru un stiprināt attiecības.

STRĒLNIEKS Ir pienācis laiks veltīt īpašu uzmanību savai otrajai pusītei. Jums ir daudz, par ko runāt, taču būtu vēlams atklāti izrunāt to, kā jūtaties. Tas palīdzēs būt godīgiem vienam pret otru un atklāt problēmu cēloņus, kā arī labāk saprasties arī turpmāk.

MEŽĀZIS  Varbūt šī nedēļa šķitīs pārāk emocionāla, bet reizēm nenāk par sliktu no sirds izrunāties ar īpašo cilvēku. Atklāta saruna palīdzēs atrisināt kādu problēmu, kas jūs nomoka jau kādu laiku. Ja vari iemācīties būt pilnīgi atklāts, tad pēc tam viss kļūs skaidrāks un tu jutīsies labāk.

ŪDENSVĪRS Iespējams, šonedēļ sniegsi atbalstu cilvēkiem, kas vēlas izkratīt sirdi. Tu vēlēsies vairāk laika pavadīt kopā ar otro pusīti, vienkārši izbaudot otra sabiedrību un emocionālo saikni jūsu starpā. Izbaudiet romantiskus vakarus par godu jūsu attiecībām.

ZIVIS  Šonedēļ jutīsies īpaši emocionāli, un būs vieglāk, ja neturēsi to visu sevī. Varbūt pat pāršausi pār strīpu un pateiksi pārāk daudz, bet vēlāk to nožēlosi. Tāpēc labāk nepārspīlē un nemēģini satilpināt vienā vakarā to, kā pietiktu veselam gadam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru