Mīlestības horoskops nedēļas nogalei 10.03.-12.03.

Auns Var atrasties kāds iemesls, par ko dusmosies uz savu mīļoto cilvēku, mēģini saglabāt vēsu prātu, un emociju iespaidā nepateikt ko tādu, ko pēc tam var nākties nožēlot.

Vērsis Tavs izdevums šajā nedēļas nogalē ir būt atklātām. Meli tevi novedīs pie nekā laba. Ja tevi attiecībās kaut kas neapmierina, tad mēģini par to informēt savu partneri, tiesa, ieteicams to darīt saudzīgā veidā.

Dvīņi Šajā nedēļas nogalē pat tiem, kuri tev nepatīk, spēsi rast īpašu pieeju, lai sadarbotos uz kādu noteiktu laiku. Sestdien ar partneri iespējams kāds konflikts, mēģiniet to risināt mierīgi.

Vēzis Vairāk laika nāksies veltīt partnerim, taču mazāk – saviem darbiem un pienākumiem. Centies šīs lietas noturēt līdzsvarā, pretējā gadījumā cietīs viena vai otra sfēra.

Lauva Būsi iekšēji saviļņots un priecīgs. Iespējams, ka tevi iepriecinās labas ziņas, kas saistītas ar mīļoto cilvēku. Ja esi brīvs, tad nepalaid garām iespēju pavadīt laiku ārpus mājām.

Jaunava Pavēro savus pretējā dzimuma draugus un paziņas! Iespējams, ka kāds uz tevi met acis, bet tu esi pārāk aizņemts, lai tam pievērstu uzmanību. Drīz tev būs jāsniedz atbilde.

Svari Ja nesen esi uzsācis attiecības, tad iespējams kāds pārpratums. Mēģiniet izrunāties. Dusmas un aizvainojums ātri vien pāries, un jūs varēsiet turpināt visu tā, kā iepriekš.

Skorpions Uzzināsi par savu partneri ko jaunu, tāpat kā viņš par tevi. Šī ir piemērota nedēļas nogale garām un aizraujošām sarunām. Jaunie pāri domās par atzīšanos mīlestībā.

Strēlnieks Iespējamas sarunas par baudu un kaislībām. Vari atklāt vai uzzināt partnera kvēlākās fantāzijas un tās beidzot īstenot. Ja esi brīvs, tad tev uzmanību var pievērst vairāki pretējā dzimuma pārstāvji.

Mežāzis Dzirdēsi daudz labu vārdu, tomēr viens slikts spēs izbojāt visu tavu atlikušās nedēļas garastāvokli. Ja tā notiek, tad mēģini atcerēties to labo, nevis slikto.

Ūdensvīrs Būs lietas, kuras izrunāsiet, īpaši to necerot darīt. Nāksies saskarties ar partnera untumiem un kaprīzēm, tomēr tev nebūs noskaņojuma tam visam pakļauties, vēlēsies būt neatkarīgs.

Zivis Vairāk par visu alksi pēc partnera uzmanības un rūpēm. Šķitīs, ka neesat satikušies veselu mūžību. Iedvesmosies no partnera idejām par to, kā uzlabot dzīvi un labsajūtu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru