Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (10.-11.jūnijs)

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Attiecības pavisam noteikti būtu jāizmēģina kaut kas jauns, lai neiestātos rutīna. Lai arī tu dziļi sirdī apzinies, ka tev ir taisnība, ir vērts uzturēt sarunu un pārliecināties, ka tavs partneris izprot situāciju. Jūs abi vēlaties komunicēt dziļākā līmenī, nekā tikai ar vārdiem. Jums jāpieņem tas, kādi jūs esat.

Vērsis Tev būs iespēja uzsākt sarunu ar mīļoto cilvēku, ar kuru jau ilgu laiku vēlies izveidot attiecības. Lai arī tev nāksies pārvarēt šķēršļus, jūs abi sapratīsiet, ka ir svarīgas lietas, kuras jāizrunā tagad, lai nenotiktu turpmāki pārpratumi. Pirmā soļa speršana ir vissarežģītākā.

Dvīņi Sarunājoties ar mīļotajiem būsi reti atturīgs. Iespējams, jutīsi, ka nevari līdz galam uzticēties savam partnerim, atbildot ar kaut ko pozitīvu un atklātu. Šoreiz tas nepalīdzēs, būtu labāk, ja tu varētu būt atklāts – ja ne ar viņiem, tas vismaz pret sevi.

Vēzis Sagatavojies garīgām sarunām, kurās būs iesaistīta persona, kurā esi iemīlējies. Barters nebūtu pareizais vārds, kuru lietot, bet ir kāda lieta, par kuru jūs verbāli cīnāties, lai pārliecinātos, ka iegūstat to, ko esat pelnījuši. Vismaz jūs abi esat godīgi viens pret otru.

Lauva Lai pieņemtu pareizos lēmumus, kas saistīti ar mīlas dzīvi, nepieciešamas sarunas. Iespējami konflikti, jo tu vēlēsies pierādīt savu taisnību un atturēsies no svarīgas informācijas izpaušanas, lai spētu kontrolēt savu partneri. Vislabāk būtu runāt atklāti un no sirds, nevērpjot intrigas.

Jaunava Ja meklē attiecību ideālu, esi brīdināts, ka realitātē tas nebūt tā nenotiek. Sākumā jūs viens otram ļoti nepatiksiet, bet pēc garīgas sarunas būsiet krietni satuvinājušies. Pēc salabšanas stāsts kļūs daudz interesantāks.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops jūnijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Svari Notiks intriģējošas un dziļi romantiskas situācijas. Ja nolem apmeklēt kādu ballīti un meklē tur mīlestību, neaizraujies ar pirmo cilvēku, kurš tev piedāvā to, ko tu vēlies iegūt. Tur noteikti slēpjas kāds āķis, kuru tu sākotnēji nevarēsi uziet. Izbaudi pasākumu, bet neatdod savu sirdi, jo to var nākties rūgti nožēlot.

Skorpions Iespējams, ka nonāksi romantiskā situācijā, kurā kāds vēlas vilkt vilnu tev pāri acīm, apmuļķojot tevi. Nekādā gadījumā neesi naivs un neej ceļu, kuru ejot, tu jūties kaut nedaudz neērti. Šajā brīdī cena būs augstāka, nekā tā, kuru esi gatavs maksāt. Pagaidām, uztver visu mierīgi.

Strēlnieks Ja meklē attiecību ideālu, esi brīdināts, ka realitātē tas nebūt tā nenotiek. Sākumā jūs viens otram ļoti nepatiksiet, bet pēc garīgas sarunas būsiet krietni satuvinājušies. Pēc salabšanas stāsts kļūs daudz interesantāks.

Mežāzis Ja pirmo reizi dodies uz randiņu ar kādu īpašu cilvēku, tad esi īpaši piesardzīgs. Tevi ātri var ievilināt intensīva situācijā, kas izrādīsies nestabila, pretēji tam, ko iedomājies iepriekš. Diskusijas nebūs visai auglīgas. Ļauj attiecībām attīstīties dabiski.

Ūdensvīrs Tu ļausi vaļu savai bagātajai iztēlei. Ja labu laiku fantazē par kādu cilvēku, ar kuru vēlies intīmas attiecības, tad sapratīsi, ka ilgas pēc šī cilvēka ir neizturamas. Ja turēsies pie tā, kas šajās attiecībās ir īsts, tad tev nav par ko uztraukties. Viss balstās uz tavām vēlmēm, tādēļ tev jābūt piesardzīgam.

Zivis Tu neizmantosi veselo saprātu, kas ir visai neierasta parādība. Tevi pārsteigs paša un tava mīļota cilvēka kaislība. Tu zaudēsi savaldīšanos un izmantosi iztēli atmiņas vietā, lai nolemtu kā rīkoties ar šīm attiecībām. Ja nezaudēsi saikni ar realitāti viss būs kārtībā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru