Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (14.10. – 16.10.)

Auns Šajā nedēļas nogalē tev ieteicams pievērsties izglītības un karjeras jomai, un ne tik ļoti koncentrēties uz jaunu attiecību veidošanu vai esošo uzlabošanu. Ja iespējams, tad kopīgi dodieties uz kino teātri vai citu vietu, kas ir ārpus mājas.

Vērsis Būsi ļoti noskumis pēc sava mīļotā cilvēka, ka vismaz nedēļas nogali vēlēsies pavadīt ar viņu divvientulībā. Alksi pēc mīļuma un maiguma. Attiecībās neesošie Vērši vēlēsies izjust to pašu, taču esiet prātīgi – neiepinieties ar tiem cilvēkiem, kuri nav jūsu vērti!

Dvīņi Šajā nedēļas nogalē ar mīļoto cilvēku ieteicams dodies ārpus mājas un vairāk laika pavadīt kopā – divatā vai ar draugiem! Centieties izstāstīt par visiem priekiem un bēdām, kas jums uz sirds!

Vēzis Meklēsi dažādus veidus, kā vairāk laika izbrīvēt mīļotajam cilvēkam. Ja patiešām to vēlēsies, tad tas arī izdosies! Brīvajiem Vēžiem labāk koncentrēties uz darbiem!

Lauva Šis ir piemērots brīdis, lai komunicētu un pārrunātu visas nedienas. Mēģiniet rast risinājumu kopīgiem spēkiem un atjaunot dzirksti attiecībās. Brīvie Lauvas var droši nodoties “medīšanai”!

Jaunava Iespējams, ka visu šo laiku esi bijis pārāk aizņemts, lai pamanītu kādu acīmredzamu lietu – kādam pret tevi jau labu laiku ir stipras jūtas. Pienācis laiks dot gala atbildi!

Svari Šajā nedēļas nogalē mēģini nedaudz atpūsties un pārāk netrakot! Par sliktu nenāktu pabūšana vienatnē un savu domu sakārtošana. Drēgnajos vakaros satiecies ar kādu sev tuvu un mīļu cilvēku.

Skorpions Var atjaunoties attiecības ar kādu, kuru sen neesi saticis vai ar kuru ir zudis kontakts. Nepiemērots laiks, lai uzsāktu jaunu dēku!

Strēlnieks Ja esi plānojis iepazīstināt savu pusīti ar vecākiem, tad šī nedēļas nogale tam būs teju radīta! Ja attiecībās esat jau ilgāku laiku, tad varat sākt apsvērt domu par pārcelšanos.

Mežāzis Neņem pie sirds visu, ko tev saka, arī no sava mīļotā cilvēka puses. Kaut arī taisnību dzirdēt ir smagi, taču tomēr ir svarīgi apzināties savus trūkumus. Strādājiet pie tā, lai attiecības izdotos!

Ūdensvīrs Var gadīties, ka nonāc nopietnas izvēles priekšā. Ja plāno apmeklēt kādu ballīti, tad rēķinies ar to, ka vari tikt ierauts kādā mīlas dēkā. Šajās dienās mīlestības tev teju mīs uz papēžiem!

Zivis Cilvēks, ar kuru tu satiecies, var izrādīties daudz kautrīgāks, lai izrādītu savas jūtas, nekā tev sākumā varētu šķist. Šoreiz tev būs jāņem groži rokās un jāsper pirmais solis. Atklāj savas jūtas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru