Mīlestības horoskops nedēļas nogalei 14. – 16. aprīlis

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Šajā nedēļas nogalē no partnera neko nevajadzētu slēpt, ne velti viņš ir tavs mīļotais cilvēks. Esi atvērts un uzticies viņam, pretējā gadījumā viņš var sajusties pietiekami nenovērtēts.

Vērsis Iespējami pārpratumi, tomēr, neskatoties uz to, šī nedēļas nogale var izvērsties par jaunā un nebijušā atklājumiem. Ar partneri kļūsiet tuvāki un viens otram spēsiet vairāk uzticēties.

Dvīņi Apstākļu un svētku sakritības rezultātā būsiet spiesti salabt un atrisināt kādu konfliktu. Iespējams, ka partnera emocionālās izpausmes tev atvērs acis un liks šo to saprast…

Vēzis Pēc nogurdinošas un darbiem pilnas nedēļas, mīļotais cilvēks būs viens no retajiem, kurš tev liks pilnībā nomierināties un relaksēties. Novērtē viņa rūpes!

Lasi arī: Mīlestības horoskops aprīlim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Būs labāk, ja par tavu privāto dzīvi liekas ausis neko neuzzinās, tāpēc nestāsti par to pat sev tuvākajiem! Varbūt ir vērts šo informāciju paturēt tikai starp tevi un mīļoto cilvēku?

Jaunava Ja uznāk vēlme būt noteicošajam un partnerim kaut ko kategoriski aizliegt, tad atceries, ka esi viņa mīļotais cilvēks, nevis mamma vai tētis. Mēģiniet šādas situācijas risināt ar apdomu!

Svari Ja attiecības esi uzsācis tikai nesen, tad labāk būtu tajās neko nesasteigt. Esi prātīgs un apdomīgs! Attiecībās esošajiem vērts pārrunāt pēdējā laika notikumus!

Skorpions Ja iespējams, tad šo nedēļas nogali pavadiet ārpus mājām, dodoties uz kādu vēl neapmeklētu Latvijas pilsētu vai izbaudiet dabu un kultūru ārpus valsts robežām.

Lasi vēl: Pavasara horoskops: Mīlestība un attiecības

Strēlnieks Nevajadzētu steigties ar lēmumu pieņemšanu, bet gan visu darīt ar lielu apdomāšanos. Sākumā tiec skaidrībā ar savām jūtām, un tikai tad kādam cilvēkam sniedz savu gala atbildi.

Mežāzis Pārdomām pilna nedēļas nogale, kad nespēsi pilnībā koncentrēties partnera teiktajam, jo it visā mēģināsi saskatīt kādu zemtekstu un lasīt starp rindām. Nomierinies!

Ūdensvīrs Šī nedēļas nogale ir īstais laiks un vieta, kad izbaudīt partnera mīlestību un sniegt viņam to pretī. Mēģiniet pavadīt pēc iespējas vairāk laika divvientulībā!

Zivis Svarīgi būs nezaudēt partnera uzticību, tāpēc, ja esi viņam kaut ko apsolījis, tad mēģini viņu nepievilt un izpildīt šo solījumu! Neļauj neziņai par nākotni sabojāt attiecības ar apkārtējiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru