Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (15. – 17. jūnijs) – pārdomu laiks

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Pirms sūdzies par savām attiecībām, kārtīgi padomā, vai tu pats esi kaut ko lietas labā darījis. Labs laiks, lai izanalizētu iepriekšējās attiecības un to šķiršanās iemeslus. Atklāsi kaut ko pārsteidzošu!

Vērsis Neattālinies no sev mīļākajiem cilvēkiem un neizolējies no sabiedrības! Būs labāk, ja šīs dienas pavadīsi komunicējot un socializējoties. Aizņemtie Vērši, lai vairāk laika pavada ar ģimeni un savu otro pusīti, bet brīvie – dodas izklaidēties!

Dvīņi Tavai iztēlei būs gan savi plusi, gan savi mīnusi. Ja pārāk daudz fantazēsi, tad domas aizies uz negatīvo pusi. Saturi sevi grožos! Domas ievirzi uz pozitīvām un patīkamām sliedēm.

Vēzis Attiecībās vari saskarties ar konfliktiem. Varbūt, ka ir vērts mazliet padomāt par tām lietām, kuras tu regulāri pārmet partnerim. Izdomā, kāds tam ir iemesls un kur slēpjas cēlonis! Laiks pārdomām!

Lauva Būsi kā skolotājs un padomdevējs apkārtējiem. Nekādā gadījumā neatsaki, ja kādam ir nepieciešama tava palīdzība, jo īpaši, ja to lūdz tava otrā pusīte. Maigums, kaisle un stipras jūtas!

Jaunava Būs kārtīgi jāaizdomājas par to, vai tu netiec izmantots. Iespējams, ka kādam, kurš tev patīk, tu nemaz neesi vajadzīgs, bet tai pat laikā tevi ir žēl palaist vaļā. Neļauj citiem sevi mānīt!

Svari Savas attiecības pavisam noteikti nevajadzētu salīdzināt ar citu cilvēku attiecībām, it īpaši, ja tas acīmredzami ir daudz sliktākas un toksiskākas par jūsējām. Šis ir tas laiks, kad jums vajadzētu satuvināties un meklēt dažādus risinājumus jūsu problēmām.

Skorpions Par vislabāko atbalstu un padomdevēju kalpos tava otrā pusīte. Neslēp no viņa būtiskas lietas tikai tāpēc, ka negribi viņam uzgrūst savas problēmas. Dalies ar viņu gan priekos, gan bēdās!

Strēlnieks Ja viss neiet tik gludi, cik gribētos, tad nevajag noslēgties sevī. Tieši pretēji – dari visu, lai dzīve ietu uz augšu. Diemžēl, šādu progresu tu nesasniegsi, ja stundām ilgi kurnēsi mājās.

Mežāzis Darot, skrienot un darbojoties, būsi aizmirsis novērtēt to, kas tev ir patiesi dārgs. Velti šīs dienas attiecību uzlabošanai, kārtīgām sarunām un, protams, baudai! Nežēlo laiku mīļotajam cilvēkam!

Ūdensvīrs Vislabāk padosies tas, kad neprasa lielu koncentrēšanos, tāpēc problēmu risināšanai šis nav tas labākais laiks. Ja situācija nav steidzama, tad atliec to uz vēlāku.

Zivis Mīlestība pat gudru cilvēku var padarīt par pēdējo muļķi. Iespējams, ka tava pēdējā laika uzvedība to diezgan labi pierāda! Domā ar galvu, reizēm pārāk liela paļaušanās uz sajūtām tevi nekur tālu nenovedīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru