Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (16.09. – 18.09.)

Auns Šīs nedēļas nogales enerģija iedrošinās tevi pavedināt mīļoto cilvēku ar vārdu palīdzību. Tu neesi uz mutes kritis, bet labāk būtu, ja tu demonstrētu mistiku, kā arī neatklātu visas kārtis uzreiz. Esi lēns un nogaidošs. Tu piesaistīsi cilvēkus un viņi vēlēsies tevi iepazīt.

Vērsis Sestdien būtu labāk atrast savu vieglprātīgo un jauneklīgo pusi. Nedēļas nogales enerģija iedrošinās tevi būt plūstošākam un elastīgākam, tas palīdzēs atrast pareizo pieeju mīļotajam cilvēkam. Iemācies atslābināties darot ikdienišķas lietas. Izklaidējies pēc sirds patikas!

Dvīņi Tevī esošā enerģija iedrošinās tevi būt vienotam ar tiem cilvēkiem, kuri pauž krasi atšķirīgas domas, atšķirīgo vērtību dēļ. Tu būsi ieguvējs, ja spēsi atvērt prātu dažādiem viedokļiem, izprast tos, apdomāt un risināt problēmas. Attiecības šādā klimatā būs aizraujošas un piedāvās tev jaunu pieredzi.

Vēzis Būsi gatavs paust savas jūtas mīļotajam cilvēkam. Tu esi pārliecināts par sevi. Izveido īpašu atmosfēru un aicini sirdsāķīti ciemos. Vari uzrakstīt īpašajam cilvēkam izjustu un skaistu vēstuli, lai liktu viņa sirdij pukstēt straujāk. Nešaubies, pēc tādām pūlēm mīļotais noteikti vēlēsies uzzināt visu par tevi.

Lauva Izmanto šīs nedēļas nogales sniegtās iespējas, baudot aktīvu sociālo dzīvi. Sestdienas enerģija padarīs tevi aktīvu, tu vēlēsies runāt ar visiem un ikvienu, vienalga vai to dari dodoties mājās, baudot kafiju kafejnīcā vai satiekot jaunus draugus internetā. Svētdien paredzēta kāda īpaša tikšanās, kas izrādīsies ļoti nozīmīga un pārsteidzoša.

Jaunava Planētu izvietojums padarīs tevi bezcerīgi iemīlējušos. Lai arī šī ir patīkama pieredze, tu noteikti vēlēsies, lai tā saglabājas pēc iespējas ilgāku laika periodu, tomēr tev jāmeklē sabalansētāks skatu punkts, ja vien mīlestībā tādu var atrast. Neviens nav ideāls, tomēr nodrošinies, lai nebūtu vēlāk jāpārdzīvo lauztas sirds dēļ.

Svari Liktenis tev ļaus satikt kādu ļoti interesantu personu – mistisku un intriģējošu. Tev patīk runāt un uzdot jautājumus, tomēr tās zināšanas, kuras tu meklē, ne vienmēr var rast sarunājoties. Ir daudz citu veidu kā komunicēt vienam ar otru, šis veids pārraida pavisam citas frekvences informāciju.

Skorpions Šis ir maģisks laiks mīlestībai un romantikai. Tomēr, sestdien tu vari sevi arī maldināt, cenšoties izvērtēt mīļotā cilvēka uzvedību. Tu domā, ka kāda šī cilvēka rīcība vai izteiktie vārdi domāti, lai tevi izvestu no pacietības vai aizkaitinātu, bet patiesībā, patiesībā viņš vēlēja tev tikai labu.

Strēlnieks Ja vēlies atstāt iespaidu uz kādu īpašu cilvēku, tad ir gana daudz veidu, kā to izdarīt. Tu vari tēlot no sevis to, kas neesi. Vai arī tu vari būt tieši tas, kas esi, tas ir grūti, tomēr tev apkārt esošie cilvēki jūtas daudz brīvāk tev blakus, kad izturies dabiski.

Mežāzis Planētu izvietojums iedvesmos tevi izdomāt patiesi aizraujošus veidus brīvā laika pavadīšanai ar mīļoto cilvēku. Tā vietā, lai baiļotos par izgāšanos, esi atklāts un godīgs, vienkārši izklāsti tavu vēlmi doties kaut kur. Tevi neviens nekritizēs, tā vietā tevi slavēs.

Ūdensvīrs Mīlestība un romantika šobrīd būs visaktuālākās tēmas. Tu esi labi zināms ar saviem piemērotajiem romantiskajiem žestiem un šodien tu varētu piestrādāt pie kaut kā īpaša. Izteikšanās tev padodas dabiski, bet šoreiz tu varētu pārsteigumu uzrakstīt, uzzīmēt, gleznot, izgatavot vai pagatavot, ir tūkstošiem veidu, kā paust savas jūtas.

Zivis Šī ir gaužām piemērota nedēļas nogale, lai organizētu kādu pasākumu draugu lokam, kā arī pāris fascinējošiem jaunpienācējiem. Tas, labāk nekā jebkas cits, uzlabos tavu mīlas dzīvi, ļoti iespējams, ka šoreiz aizrausies ar kādu pavisam savādākas dabas cilvēku, nevis paliksi pie tiem, ar kuriem tev ir kopīgas intereses.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru