Mīlestības horoskops nedēļas nogalei 2. līdz 4. jūnijam

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

 

Auns

Tavu mīlas dzīvi noteikti raksturos laba humora izjūta un vēlme saskatīt visā jautro pusi. Tev kopā ar partneri nepieciešams liberālāk palūkoties uz attiecībām. Viens otram ļaujiet izpaust savu būtību un dalieties ar patieso siltumu, kas mājo jūsu sirdīs, it īpaši, ja lietas nenotiek gluži tā, kā vajadzētu.

Vērsis

Tu ar mīļoto cilvēku kļūsi tuvāks, siltā un rūpju pilnā veidā. Iespējams, ka jūs abi pēdējā laikā esat krietni pārstrādājušies, tādēļ izmantojiet iespēju atpūsties un jūsu sirdīs ienāks mierīgas jautrības sajūta. Jaunas un pozitīvas perspektīvas izveide, kā arī krietna humora deva pastrādās brīnumus. Izturies pret savu partneri īpaši laipni!

Dvīņi

Šajā nedēļas nogalē vari izpriecāties pēc sirds patikas. Izvēlies darīt kaut ko jautru kopā ar savu mīļoto, tas nāks jums abiem par labu. Jums vajadzētu doties ārpus mājas, satikt neierastus cilvēkus, centies iefiltrēties jaunos sociālos lokos un paplašināt savu horizontu. Uzņemies risku, dodoties nezināmajā. Visai drīz tev būs daudz jaunu un lielisku draugu.

Vēzis

Pavadi laiku kopā ar sev simpātisko cilvēku. Ja tavs sakars ar šo cilvēku ir bīstams noslēpums, tad jutīsies vēl vairāk ieinteresēts iegriezt laimes ratu, izmēģinot savu veiksmi. Varbūt, ka tu vēlies ar savu simpātiju doties sabiedrībā. Dzīve un mīlestība ir nebeidzams pārmaiņu un riska apvienojums – iespējams, ka risks atmaksāsies!

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 29. maija līdz 4. jūnijam

Lauva

Tev un tavam mīļotajam cilvēkam ir lieliska iespēja doties sabiedrībā un paplašināt paziņu loku. Negaidīti uzdzirkstīs tava sociālā dzīve. Iespējams, ka jūs abi sapratīsiet, ka tagadējā sociālā grupa jūs visai krietni ierobežo. Esi pacietīgs un piekrīti uzaicinājumiem, jo tie var radīt brīnišķīgas pazīšanās, kas ļaus tev nonākt saulītē.

Jaunava

Laiks dot atelpu ikdienas sodu grafikam, tā vietā labāk izlem, kurp tu vēlies doties izklaidēties. Neievēro sev uzstādītās normas un likumus, kas tur tevi ierobežotā sociālajā lokā. Aiz tā robežām tevi gaida jauna un aizraujoša pasaule, kas jāizzina.

Svari

Interesantiem notikumiem tev pavērsies daudzas durvis, it īpaši tas attiecas uz mīlestību un romantiku, ja vien tu spēsi pieņemt lēmumu doties kurp citur, iespējams, izglītības nolūkos. Pamēģini doties uz vietu, kur vari iemācīties ko jaunu un aizraujošu, tur tu vari satikt kādu īpašu cilvēku, kas tevi saistīs daudz un dažādos līmeņos. Neesi bikls – izmanto iespēju.

Skorpions

Kaut reizi dzīvē nojauc neizprotamās klusēšanas sienu, kas parasti tevi aplenc visos publiskajos pasākumos, kurus tu apmeklē. Atslābinies, neuztver katru cilvēku, kas tev tuvojas kā potenciālo ienaidnieku. Tu vari runāt atklātāk un brīvāk, nespēlējot tās varas spēles, kas tev tik ļoti patīk. Tev patiks iesaistīties vienkāršās sarunās.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops jūnijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Strēlnieks

Iespējams, ka šajā periodā satiksi kādu īpašu cilvēku, tas var notikt apmeklējot sporta zāli vai trenējoties kādā sporta veidā. Lai arī ko tu darītu, nepaliec mājās pie TV ekrāna. Izmanto šīs nogales pozitīvo enerģiju, tā ir izcila iespēja izrādīties, nojaukt robežas un atstāt labu iespaidu uz kādu, izmantojot savas spējas, atklātību un lielisko humora izjūtu.

Mežāzis

Tu kopā ar mīļoto cilvēku izbaudīsi kārtīga humora devu. Ja kādu brīdi jums pietrūka kopīgu smieklu un siltuma, tad izmanto šo brīnišķīgo iespēju, lai dotos ārpus mājas, satiktos ar draugiem, apmeklētu kādu izrādi vai darītu jebko, kas rada pozitīvas emocijas. Tas uzlabos visus tavu attiecību aspektus.

Ūdensvīrs

Šī ir brīnišķīga nedēļas nogale, lai norunātu tikšanos ar draugiem, kā arī, lai uzaicinātu kādu īpašu cilvēku, ar kuru tu jau kādu brīdi klusi flirtē. Atklātība, siltums un dalīšanās ar iespaidiem ir viss, kas nepieciešams. Pastāsti šim cilvēkam, ko tu pret viņu jūti un atliks tikai noskatīties, kā krīt starp jums esošās barjeras, to vietā nāks mīlestība.

Zivis

Tu sajutīsi atvieglojumu un attiecības pāršalks krietna smieklu deva. Ja jūs abus nomākušas dzīves uzliktās grūtības, tas pavadiet laiku kopā, lai dziļāk savienotos. Apmeklējiet kādu komēdijas šovu vai komisku filmu, dariet jebko, kas jums šķiet gana jautrs. Jūs abi esat to pelnījuši!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru