Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (20.01. – 22.01.)

Auns Ja pirms tam būtiskas bija darba darīšanas, tad tagad pievērsies attiecībām. Šajā nedēļas nogalē kopā dodieties iepirkties vai paēst kādā vietā, kas jums atgādina kādu no jūsu pirmajiem randiņiem.  Pakavējieties patīkamās atmiņās!

Vērsis Šķitīs ka viss būs vislabākajā kārtībā, tomēr tevi iekšēji var neapmierināts kāds sīkums. Nenozīmīgas lietas šoreiz labāk nepieminēt!

Dvīņi Neiesaisties tur, kur neesi vajadzīgs! Svešu cilvēku attiecībās neiejaucies, un, ja neviens neprasa, tad savu viedokli arī neizsaki!

Vēzis Problēmas vēlēsies risināt tā, kā pats proti, neiesaistot citus. Iespējams, ka pagaidām tā būs labāk. Nekad vainīgs nav viens – mēģini saprast, kur tu pats nošāvi greizi.

Lauva Attiecībās esošajām Lauvām interesanta un aizraujoša nedēļas nogale. Partneri nāksies izkustināt no vietas – nesēdiet mājās!

Jaunava Ja esi brīvs, tad šajā nedēļas nogalē labāk nemesties piedzīvojumos, bet gan laiku veltīt sev. Ieteicamas pārvērtības. Varbūt apmeklēt kādu salonu?

Lasi arī: Mīlestības horoskops janvārim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Svari Brīvie Svari var saprast, ka ir gatavi kam jaunam, trakam un nebijušam. Pavadi laiku ar saviem draugiem, un, iespējams, ka caur viņiem iepazīsi interesantus cilvēkus!

Skorpions Nekas labs parasti nenotiek tad, kad sēdi mājās un neko nedari. Satiecies ar paziņām! Pat ja neiepazīsies ar jauniem pretējā dzimuma pārstāvjiem, tad vismaz labi būsi pavadījis laiku.

Strēlnieks Negaidi to, kas nekad nenotiks. Reizēm mēs paši sevi mānam, naivi cerot, ka notiks kāds brīnums. Dzīve iet uz priekšu, nekavējies pagātnē!

Mežāzis Esi uzmanīgs, kad runā ar savu simpātiju! Šoreiz būs lietas, par kurām šoreiz labāk paklusēt. Neko nesasteidz!

Ūdensvīrs Ja gribēs, tad pats piezvanīs vai uzrakstīs! Centies laiku velti netērēt, gaidot un skumstot. Dari to, kas tev ir jādara!

Zivis Darīsi vienu, bet domāsi par kaut ko pavisam citu! Šajā nedēļas nogalē mēģini sakārtot savas domas, un tikt skaidrībā ar savām prioritātēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru