Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (21.-23.aprīlis)

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Mēģini rast mieru un harmonija savstarpējā saziņā ar mīļoti cilvēku. Daudz labāk būs, ja par problēmām runāsi mierīgi un sirsnīgi, neradot lieku spriedzi. Nāksies nojaukt visas barjeras un stāstīt par savām šī brīža sajūtām.

Vērsis Liksies, ka tiec rauts uz divām pusēm. Dažādus pienākumus ar attiecībām savienot būs īpaši grūti, tomēr tu nedrīksti tam ļaut sevi nomākt. Mēģini saņemties!

Dvīņi Tavos spēkos ir daudz vairāk, nekā tev šķiet. Iespējams, ka partneris no tevis kaut ko gaida, bet tu – tieši to pašu no viņa. Uzņemies visu un rīkojies, citādi šis process ievilksies.

Vēzis Neļauj lepnumam un augstprātībai negatīvi ietekmēt attiecības. Par spīti kādam aizvainojumam, šoreiz tieši tev nāksies spert pirmo soli ceļā uz kompromisu. Esi mierīgs un atvērts – tad arī viss izdosies!

Lasi arī: Mīlestības horoskops aprīlim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Pagātnes notikumi nedos mieru, tā vien liksies, ka tas viss tevi vajā. Neskaties atpakaļ – tas nav virziens, kurā tev būtu jādodas! Koncentrējies uz nākotni. Ja esi brīvs, tad beidzot būs jāpārtrauc pēdējais kontakts ar bijušo.

Jaunava Par kaut ko būsi īpaši sarūgtināts. Liksies, ka dažādi sīkumi, pat nesaistīti ar attiecībām, bojā tavu ikdienas saziņu ar mīļoto cilvēku. Mēģini šīs lietas stingri nodalīt, un nepārmest partnerim to, pie kā viņš it nemaz nav vainīgs.

Svari Būs jocīgs garastāvoklis, apkārtējiem radīsies iespaids, ka tu pats īsti nezini, ko gribi. Par ļaunu nenāks kāds vakars vientulībā, lai sakārtotu domas un tiktu galā ar darbiem. Brīvie Svari izvēlēsies citas nodarbes, nevis mīlestības meklējumus.

Skorpions Nebaidies savam mīļotajam cilvēkam pateikt to, ko tu jūti. Pēdējā laikā esi daudzas lietas atstājis nepateiktas, kas tev nepavisam nav raksturīgi. Esi atklāts!

Lasi vēl: Pavasara horoskops: Mīlestība un attiecības

Strēlnieks Kāds, pret kuru tev nav jūtu, šajā nedēļas nogalē var izrādīt pastiprinātu interesi. Tavs uzdevums ir šim cilvēkam nedod veltas cerības. Esi tiešs un atklāts!

Mežāzis Brīvajiem Mežāžiem pozitīvs laiks, kad iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Attiecību uzsākšana gan nav garantēta, bet labi pavadīt laiku neviens neaizliegs.

Ūdensvīrs Ja kādu laiku esi vēlējies partnerim atzīties mīlestībā, tad šis tam ir piemērots laiks. Zvaigznes sola pozitīvu iznākumu. Nebaidies no savām sajūtām, pat ja neesi pieradis tās paust uz āru.

Zivis Būs pāris sīkumi, kas liegs vēlmi pilnībā atslābt un atpūsties. Lai vai kā, mīļotā cilvēka kompānija nudien spēs uzlabot garastāvokli, galvenais neskart tādas tēmas, kuras ir visai strīdīgas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru