Mīlestības horoskops nedēļas nogalei 24.02. – 26.02.

Auns Šī nedēļas nogale kopumā solās būt veiksmīga. Uzlabosies komunikācija, beidzot pat vari izlemt izstāstīt partnerim par kādu senu problēmu, kas tevi ir nomākusi. Labs laiks, kad vienoties par nopietnām lietām un meklēt risinājumus problēmām.

Vērsis Var gadīties, ka partnerim pasaki ko tādu, ko patiesībā nemaz nedomā vai neesi vēlējies pateikt. Spraigs nedēļas nobeigums, kas jutīsies emocionāli izsmelts. Mēģini uzlādēties!

Dvīņi Vēlēsies ar partneri pavadīt vairāk laika, jo pēdējā laikā jūsu savstarpējās attiecības nav bijušas no tām labākajām. Mēģināsi visu kompensēt ar romantiku un mīļiem vārdiem.

Vēzis Šajā nedēļas nogalē noteikti nevajadzētu palaist garām izdevību apmeklēt kādu sabiedrisku pasākumu – vari iepazīties ar jauniem cilvēkiem, Daži Vēži ap šo laiku apsvērs domu uzsākt jaunu romānu.

Lauva Komunikācija būs īpaši svarīga – būs lietas, par kurām partneris jāinformē nekavējoties. Nevilcinies ar jaunu ziņu pavēstīšanu viņam. Lai vai kā, viss izdosies, ja par problēmām neklusēsiet, bet gan apspriedīsiet tās uzreiz.

Jaunava Pateicoties spraigajai atmosfērai un emocionālajam stāvoklim, partneri vari patiesi aizvainot. Ja tev ir kas slikts par viņu sakāms, tad kritiku labāk paturēt pie sevis. Var gadīties, ka partneri aizvaino, sev nemanot.

Svari Būsi harmonijas un miera meklējumos, taču tam šajā nedēļas nogalē nav lemts notikt. Iespējams, ka jaunas ziņas par mīļoto cilvēku tevi pamatīgi izsitīs no sliedēm. Mēģini notiekošo uztvert mierīgi un ieturēt neitrālu pozīciju.

Skorpions Būsi ļoti emocionāls. Te vienu brīdi būsi ļoti priecīgs un laimīgs, bet jau otru – vēlēsies raudāt. Tavs partneris šoreiz būs viens no retajiem, kas tevi spēs nomierināt un atbalstīt, tāpēc neatraidi viņa centienus tev palīdzēt.

Strēlnieks Daži Strēlnieki sapratīs, ka viņu esošie partneri nemaz nav tādi, kādi sākumā likās. Vari piedzīvot vilšanos, iespējams pat tiksi nesaprasts pat no mīļotā cilvēka puses. Mēģini pievērsties citām lietām, nevis attiecībām.

Mežāzis Šajā nedēļas nogalē mēģini neskriet notikumiem pa priekšu, bet gan visam ļaut ritēt savu gaitu. Būs labāk, ja domāsi racionāli, nevis klausīsi intuīcijai. Šoreiz vadīšanās pēc sajūtām nebūs tā labākā.

Ūdensvīrs Nesen uzsāktās attiecības labāk nesasteigt, pretējā gadījumā vēlāk to nožēlosi. Izbaudi šo mirkli, bet tai pat laikā centies pārāk neaizrauties un neļauties galējībām.

Zivis Zivis šajā nedēļas nogalē izjutīs pastiprinātu uzmanību no pretējā dzimuma puses. Ja ir iespējams, tad laiku pavadi ārpus mājas. Liela iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem un iepazīties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru