Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (24.03.-26.03.)

Auns Šo nedēļas nogali būtu ieteicams pavadīt mierīgi. Par ļaunu nenāks, ja kādu brīdi pabūsi vientulībā, sakārtosi savas domas un tiksi galā ar sen nepadarītiem darbiem. Kas attiecas uz mīlestību, tad šajā periodā ieteicams izvairīties no strīdiem – gudrāk būs piekāpties, nevis mēģināt pierādīt savu taisnību!

Vērsis Attiecības solās būt īpaši kaislīgas, šķiet, ka partneris tevi spēs ietekmēt – kā labi, tā arī slikti. Mēģini nepadodies dažādiem kārdinājumiem. Pastāv iespēja sabojāt attiecības ar kādu tuvu draugu.

Dvīņi Ja ar kādu problēmu esat cīnījušies jau labu laiku, tad šajā nedēļas nogalē tieši tev nāksies meklēt jaunus risinājumus. Iespējams, ka tava iepriekšējā pieeja nav bijusi pareiza, un kaut ko nāksies mainīt.

Vēzis Lai atsvaidzinātu attiecības, izmēģiniet kaut ko jaunu. Pastāv risks, ka sastrīdēsieties kāda sīkuma dēļ. Ieteicams visu notiekošo uztvert mierīgi un neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus!

Lasi arī: Mīlestības horoskops martam; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Tev attiecību dēļ nav jāziedo savi sapņi un ieceres. Mēģini tā visa starpā rast mieru un harmoniju. Šajā nedēļas nogalē jo īpaši kārosi pēc balansēta dzīvesveida. Par ļaunu nenāks, ja uzsāksi sporta treniņus.

Jaunava Ja iespējams, tad naudu lieki netērē! Mēģini saplānot savu budžetu. Ar partneri vari uzsākt sarunu par finansēm, pat iespējams strīds, kas ar to saistīts. Nesalīdziniet to, kā jūs tērējat naudu!

Svari Lielisku izeju problēmām radīsi tad, kad kārtīgi izrunāsies ar kādu zinošāku cilvēku. Pilnīgi iespējams, ka tavi vecāki tev šoreiz spēs dot vislabākos padomus. Liec tos aiz auss!

Skorpions Ir daudzas lietas, kuras tu slēp no sava partnera. Iespējams, ka šoreiz kādu no saviem noslēpumiem nāksies atklāt. Ja esi brīvs, tad mēģini nodoties nepagūtajiem darbiem – tas atvieglots nākamo nedēļu!

Lasi vēl: Pavasara horoskops: Mīlestība un attiecības

Strēlnieks Šajā nedēļas nogalē tavs partneris var norādīt uz kādu no taviem mīnusiem. Ja tā notiek, tad mēģini par to īpaši nepārdzīvot. Tu pats sevi no malas neredzi, tāpēc ir pat labi, ja ir kāds, kas tev kaut ko aizrāda.

Mežāzis Saspīlēta situācija, kad vispirms labāk domāt un tikai tad runāt, citādi vari pateikt ko tādu, ko pēc tam nožēlo. Brīvajiem Mežāžiem šis ir labs laiks, kad iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

Ūdensvīrs Tu būsi vienīgais, kurš radušos situāciju spēs izlabot. Un tu vienīgais zināsi pareizo pieeju savam partnerim. Klausi savai sirdsbalsij, un mēģini izpatikt mīļotajam cilvēkam.

Zivis Pagātnē pieļautās kļūdas no jauna var tikt pieminētas, atbildi par tām, citādi cietīs jūsu attiecības. Ja esi brīvs, tad ieteicams pamēģināt iepazīšanos internetā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru