Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (9. – 11. septembris)

Auns Šajā nedēļas nogalē kalsi plānus un daudz domāsi. Tu kopā ar mīļoto cilvēku jutīsi atbilstošu noskaņojumu, lai apsēstos un darinātu radošus plānus. Būsi noguris no esošās situācijas un cerēsi, ka ledus beidzot sakustēsies, jūs abi vēlēsieties runāt ar cilvēkiem, kas šajā ziņā varētu palīdzēt.

Vērsis Ja tu meklē romantiku, kas tev būtu pa prātam, tad nesteidzies nekur. Vienīgās attiecības, kuras var būt ilgtspējīgas ir tās, kuras jau ilgst labu laiku, kā arī tādas, kurās tu vari paredzēt, ko tavs partneris darīs kādā konkrēta situācijā. Ja nevēlies negaidītus pārsteigumus, pagaidi, līdz uzradīsies tev piemērots kandidāts.

Dvīņi Lietas progresēs visai lēni un tavās attiecībās iestāsies tāda kā dīkstāve. Tur nepalīdzēs arī planētu izvietojums. Pat tad, ja spersi samierniecisku soli mīļotā cilvēka virzienā, viņš var to nepieņemt. Iespējams, ka jums abiem nāktu par labu pauzes paņemšana un pārdomu brīdis. Labākās atbildes parasti atnāk pašas.

Vēzis Planētu izvietojums liks attiecībām attīstīties jaunā virzienā. Ienākot praktiskuma un piezemētības elementam, cilvēki vairs nevēlēsies klausīties tavos solījumos. Visi, kas ar tevi saistīsies gaidīs to, ka vienmēr spēsi turēt savu vārdu. Pārliecinies, ka tu to tik tiešām spēj.

Lauva Lai arī tev patīk, ka viss ir kārtīgs un koordinēts, dzīve un attiecības reti kad tādas ir, it īpaši šodien. Tevī uzvirmos nepatīkamas jūtas, nebūtu labi šīs jūtas ignorēt. Iespējams, ka sestdien būs jārunā par kaut ko ļoti nopietnu, lai pavērtu durvis uz ļoti romantisku randiņu sveču gaismā.

Jaunava Dažkārt spiediens ir tik liels, ka to nevar izturēt. Korķim beidzot ir jālido ārā. Iespējams, ka neko daudz lietas labā tu nevarēsi darīt, tikai pieņemt to, kas notiek, apzinoties, ka attiecībās iestājies haosa posms. Drīz vien viss izskatīsies labāk, nekā iepriekš bijis.

Svari Tu jutīsi, ka starp tevi un mīļoto cilvēki ir barjera. Tu jutīsi pat miniatūrākos šķēršļus attiecībās. Labāk dodiet viens otram brīvību un koncentrējaties uz lietām, kas katram no jums šķiet nozīmīgas, nevis dariet lietas kopā. Vēlāk varēsiet atkal apvienoties, kad būsiet labākā omā.

Skorpions Astrālais izvietojums padarīs tavu garastāvokli ļoti saulainu, romantiskajā jomā tu jutīsies nepārspējams. Ja tu šaubies, vai ir vērts piesaistīt kāda cilvēka uzmanību, tad saņemies un dari to. Uzrunā savu sirdsāķīti un uzvedies dabiski, tu tāpat esi valdzinošs. Uz lēmuma pieņēmēju tu noteikti atstāsi labu iespaidu.

Strēlnieks Esošais astrālais izvietojums iedrošinās paust kaislīgas jūtas pret kādu paziņu. Iespējams, ka agrāk pat īsti neievēroji šo cilvēku. Par spīti tam, ieraugot viņu atkal, būs grūti valdīt emocijas. Dabiskā reakcija liks tev slēpt jūtas, tomēr daudz labāks iznākums gaidāms, ja to nedarīsi.

Mežāzis Tu izjutīsi vēlmi rast jaunus savu attiecību aspektus. Tu jau esi pieradis pie kādas konkrētas uzvedības modeļa un tev ir grūti atrast kādu citu veidu, kā būt kopā ar partneri. Tomēr, ja tu nedaudz paplašināsi savu redzējumu, tev pavērsies skats uz jaunām iespējām, kā likt attiecībām darboties kā nākas.

Ūdensvīrs Sestdien jutīsi intensīvu pievilkšanās spēku pret kādu nesen ievērotu personu. Tevi pie šī cilvēka vilktin velk, par spīti tam, ka nemaz nepazīsti viņu. Citā līmenī tev šķiet, ka ļoti labi viņu pazīsti un šī sajūta liek jums pievilkties kā magnetizētiem.

Zivis Pagātne atgriezīsies pie tevi sentimentālā un nostaļģiskā formā, tu satiksi kādu agrāk ļoti tuvu cilvēku. Tā būs interesanta tikšanās, šķiet, ka tagad jums ir daudz vairāk kopīga, nekā bija agrāk. Pēc tikšanās tiks pavērta jauna lappuse dramatiskā sāgā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru