Mīlestības horoskops no 16. līdz 22. aprīlim – laiks pārdomām!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Mīļotajam cilvēkam nevēlēsies stāstīt par visu, kas tev uz sirds. Iespējams, ka tu baidies, ka viņš smiesies par taviem sapņiem un uzreiz tos noliks pie vietas. Var gadīties, ka kādā svarīgā jautājumā jums ar partneri ir pilnīgi dažādi viedokļi. Laiks pārdomām!

VĒRSIS Ir kāds sapnis, kura īstenošanai ir nepieciešams starta kapitāls, tomēr naudas tādām iecerēm jums nav. Tas var izraisīt strīdu tavā un mīļotā cilvēka starpā. Mēģiniet problēmas risināt prātīgi. Nāksies piekāpties.

DVĪŅI Meklēsi dažādus piedzīvojumus. Ja esi brīvs, tad šī ir piemērota nedēļa jauna partnera meklējumiem. Attiecībās esošie vēlēsies ieviest jaunas pozas guļamistabā – tik uz priekšu!

VĒZIS Vēlēsies vairāk laika pavadīt vientulībā, sakārtojot savas domas, tomēr partnerī tas var izraisīt bažas. Liec viņam saprast, kāda ir tava nostāja attiecībās. Viņš tevi noteikti sapratīs!

LAUVA Iespējams, ka kāda problēma, kas saistīta ar finansēm beidzot būs jāatrisina. Kādam nāksies piekāpties. Kaut arī ļoti negribīgi, tomēr tas šoreiz būs jādara tieši tev.

JAUNAVA Arī šonedēļ tev var nākties nest ģimenes problēmu nastu. Pārāk daudz uztrauksies un pārdzīvosi par sīkumiem. Mēģini atslābt un vienkārši izbaudīt partnera mīlestību un klātbūtni!

SVARI Šajā nedēļā iespējamas vairākas nesaprašanās un pārpratumi, iespējams, ka pie tā vainojama tava nespēja koncentrēties, jo domās būsi kaut kur citur. Darbs un karjera ieņems svarīgāko lomu.

SKORPIONS Par kaut ko būsi uztraucies, tāpēc nespēsi pilnībā atslābt pat tad, kad atradīsies mājās. Šonedēļ iespējams slikts miegs un daudz stresa. Ļauj mīļotajam cilvēkam tevi kārtīgi palutināt!

STRĒLNIEKS Uznāks vēlme attiecībās šo to pamainīt, tomēr tai pat laikā vēlēsies partneri kontrolēt, kā arī norādīt uz viņa trūkumiem. Mēģini koncentrēties uz tām labākajām lietām, un neaizvainot tos, kuri tev ir mīļi.

MEŽĀZIS Mēģināsi slēpt savas emocijas un patieso nostāju kādā konkrētā jautājumā. Nevēlēsies viņam uzticēties, tomēr, ja vēlies attiecības uzlabot, to vajadzētu darīt. Labāk pievērsies problēmu risināšanai uzreiz.

ŪDENSVĪRS Ja tavs libido līdz šim bija nedaudz pierimis, tad tagad situācija mainīsies. Pavasaris iedvesmos tevi uz eksperimentiem gultā, tomēr brīvie Ūdensvīri meklēs otrā pusītes. Labs laiks domām par ģimenes pieaugumu.

ZIVIS Liksies, ka neviens tevi līdz galam nesaprot, un arī nevēlas saprast, jo īpaši mīļotais cilvēks. Būs sajūta, ka tiec rauts uz divām dažādām pusēm, tāpēc visai ātri nāksies veikt izvēli kādā svarīgā jautājumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru