Mīlestības horoskops no 18. līdz 24. jūnijam – pārsteigumu laiks!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns

Šonedēļ vajadzētu izvairīties no patieso jūtu apspiešanas un turēšanas sevī. Ja esi brīvs, tad šis ir piemērots laiks, lai atzītos kādam simpātijās, bet, ja esi attiecības, svarīgi ar partneri būs izrunāt tās lietas, kuras tu viņam līdz šim vēl neesi atklājis.

Vērsis

Pirms meklē laimi un prieku kaut kur tālumā, paskaties, vai tas nav kaut kas tāds, kas atrodas tev pašā deguna galā! Pārāk bieži mēs mēdzam sniegties pēc kaut kā lielāka un dižāka, nemaz nenovērtējot to, kas mums jau ir dots! Velti laiku saviem mīļajiem!

Dvīņi

Šis ir laiks, kad atjaunot kontaktu ar kādu vecu paziņu. Iespējams, ka caur šo kontakta atjaunošanu iepazīsies ar jauniem cilvēkiem un pret kādu no tiem izjutīsi stipras jūtas un pieķeršanos. Negaidītiem notikumiem un pārsteigumiem pilns laiks!

Vēzis

Nedēļa paskries nemanot, kaut arī sākumā ta neliksies. Svarīgi ievērot piesardzību un nebūt pārāk pārgalvīgam. Spontānu ideju īstenošana var būt ļoti riskanta. Būs jādomā par sekām. Ja esi brīvs, tad saskarsies ar kaut ko negaidītu nedēļas nogalē.

Lauva

Aizņemtie piedzīvojumus nemeklēs tik ļoti ka brīvie. Nekādā gadījumā nevajadzētu šo laiku pavadīt, sēžot mājās un neko nedarot. Komunicē ar citiem un nebaidies no izaicinājumiem!

Jaunava

Būsi kārs uz dažādiem piedzīvojumiem, taču sākumā, lai par tiem vispār domātu, būs jātiek gala ar pienākumiem. Neskatoties uz to, ka nedēļa paskries garām nemanot, tev diezgan daudz būs jādara. Nedēļas beigās pievērsies savai otrajai pusītei.

Svari

Ir lietas, kuras pašas no sevis neatrisināsies. Ir nepieciešama komunicēšana par problēmām, kas skar jūsu attiecības. Šoreiz tev būs jāuzņemas iniciatīva un jāsāk par to runāt. Vispirms izdomā, ko gribi teikt, citādi saruna būs bezjēdzīga.

Skorpions

Brīvie Skorpioni mīlestību atradīs tad, kad to vismazāk gaidīs, bet aizņemtajiem Skorpioniem attiecības nevajadzētu būt tik uzstājīgiem. Svarīgu lēmumu pieņemšanu ieteicams atlikt uz vēlāku.

Strēlnieks

Spēsi savaldzināt jebkuru un ikvienu ar savu šarmu un komunikācijas spējām, tomēr nevajadzētu dot veltas cerības. Nesaki “varbūt”, ja uzreiz zini, ka atbilde ir “nē”! Rīkojies apdomīgi un neesi pārāk egoistisks!

Mežāzis

Ja ilgu laiku esi brīvs, tad šī nedēļa ir piemērota, lai dotos uz randiņu ar kādu īpašu cilvēku. Vēlēsies sapucēties un pacensties, bet dari to tā, lai pēc tam varētu tikt līdzi sevis uzceltajai latiņai. Nav jēgas izlikties!

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīra zvaigznājā dzimušajām sievietēm ir augsts risks palikt stāvoklī, tāpēc, ja kaut ko tādu neplānojat, tad veiciet nepieciešamos piesardzības pasākumus. Brīvie Ūdensvīri var nodoties dažādām izklaidēm un baudai, tomēr nedrīkst aizmirst arī par pienākumiem!

Zivis

Ja meklē ilgstošas attiecības, prātīgi būtu tās nesasteigt ar tiem cilvēkiem, kuri tikai pirmajā mirklī liekas pievilcīgi. Dod gan sev, gan otram cilvēkam vairāk laika. Aizņemtās Zivis izvēlēsies vairāk laika pavadīt divvientulībā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru