Mīlestības horoskops no 19. līdz 25. martam

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Būsi nolēmis saņemties un dzīvi pagriezt kājām gaisā, lai to padarītu daudz labāku un gaišāku. Tomēr pareizāk būtu sākt ar apdomāšanos nevis ar impulsīvu rīcību. Arī attiecībās tev šonedēļ ir jābūt mazliet prātīgam. Ir lietas par kurām sākumā ir jāpakonsultējas ar mīļoto cilvēku, nevis viss jādara uz savu galvu.

VĒRSIS Attiecībās iespējamas problēmas, kad vārdos nespēsi izteikt savas pašreizējās domas un jūtas. Lai vai kā, pēc piektdienas situācija uzlabosies un nedēļas nogalē runāšana par problēmām padosies daudz labāk. Spēsi pat nepatīkamas lietas pasniegt tā, lai tas partneri īpaši neuztrauktu. Neizpaliks arī sarunas par vēlmēm un vajadzībām.

DVĪŅI Šonedēļ Dvīņiem zvaigznes sola jaunas iepazīšanās, tāpēc, ja esi brīvs, nepalaid šo iespēju garām! Ja iepriekš ir bijušas problēmas ar komunicēšanu, tad šonedēļ tas viss padosies daudz labāk un raitāk. Ja pirms tam attiecības varēja pielīdzināt amerikāņu kalniņiem, tad tagad tās kļūs mierīgākas un stabilākas.

VĒZIS Šonedēļ Vēži kļūs daudz sociālāki, nekā iepriekš. Saņemsi vairākus ielūgumus uz dažādiem pasākumiem kā arī pamanīsies kļūt par daudzu cilvēku simpātijām. Izdosies viss, uz ko tieksies! Attiecību sfērā jaunajiem pāriem ieteicams neko nesasteigt – izbaudiet šo laiku!

LAUVA Būsi ļoti aktīvs un dinamisks, tomēr mīļotajam cilvēkam būs visai grūti saprast tevi un to, kāpēc tu tik pēkšņi vēlies atklāt jaunus horizontus. Iemesls, iespējams, būs tas, ka, kļūstot sociāli aktīvākam, tu vari palikt neaktīvāks attiecībās.

JAUNAVA Tā barjera, kura līdz šim jums ir traucējusi izbaudīt absolūtu intimitāti un kaisli, šonedēļ tiks nojaukta. Šis ir lielisks laiks eksperimentiem un jauna meklējumiem gultā. Iespējams, ka iepriekš esat bijuši ļoti noslēgti. Šonedēļ sāksiet viens otram vairāk uzticēties un nebaidīsieties tikt sāpināti.

SVARI Nevarētu teikt, ka attiecības pēdējā laikā ir bijušas vieglas, mierīgas un harmoniskas, tomēr būsiet apņēmušies darīt visu, kas jūsu spēkos, lai tās uzlabotu. Labā ziņa ir tāda, ka tas patiešām izdosies, tomēr dažas lietas ieteicams atstāt pagātnē un tās vairs nepieminēt.

SKORPIONS Spēsi veikt pareizos lēmumus, kas saistīti ar finansēm, turklāt arī attiecības solās uzlaboties. Šķiet, ka jūsu starpā parādīsies emocionāla dzirksts, kas par problēmām un pārdzīvojumiem ļaus daudz brīvāk un drošāk izteikties.

STRĒLNIEKS Ir viena lieta, kuru tu visu laiku centies ignorēt, taču, jo ilgāk tai nepievērsīsi uzmanību, jo smagākas būs sekas. Mēģini visu savest kārtībā, nokārtot dažādus parādus un sakārtot savas domas. Šis Strēlniekiem ir labs laiks pārdomām. Iespējams, ka kāds, ar kuru nesen esi sācis saticies, nemaz nav tāds, par kādu izliekas.

MEŽĀZIS Ja esi brīvs, tad šī nedēļa piedāvās vairākas iepazīšanās iespējas. Kļūsi runīgāks, kā arī daudz veiksmīgāk spēsi iepatikties gan pretējā dzimuma pārstāvjiem, kuri tevi interesē, gan arī tiem, ar kuriem būs svarīgi saglabāt labas darba attiecības.

ŪDENSVĪRS Ūdensvīriem ies raibi.  Ja vēl neesi paguvis mīļoto cilvēku iepazīstināt ar saviem vecākiem, tad šis tam ir piemērots laiks. Ar partneri sāksiet runāt arī par tādām tēmām, kā: ģimene, bērni un kopdzīve. Tomēr daži pāri var uzsākt sarunu par to, vai šis attiecības maz ir vērts turpināt.

ZIVIS Sāksi vairāk veltīt uzmanības tam, cik uzticams ir tavs esošais partneris. Var gadīties, ka tavā galvā iešaujas šaubas un bailes, kuras ir bez redzama pamata. Iespējama kāda nopietna saruna ar mīļoto cilvēku. Dari visu, kas iespējams, lai tavs pašcieņas līmenis nekļūtu zemāks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru