Tiec skaidrībā ar savām jūtām! Mīlestības horoskops no 25. līdz 31. decembrim

 

VĒZIS Saskarsies ar situāciju, kur būs jāpieņem kāds lēmums, kas vairāk vai mazāk ietekmēs attiecības. Lai vai kā, vēlāk attiecības ieies ierastajās sliedēs, un uztraukumam nebūs pamata. Ar partneri beidzot izrunāsiet kādu senu problēmu, kura jūs abus ir nomākusi.

LAUVA Lauvām ļoti kaislīga un romantiska nedēļa, pilna erotikas un jūtu! Šis solās būt visai veiksmīgs periods, taču nedrīkst aizmirst arī par citām dzīves sfērām, jo attiecības nesastāda visu tavu ikdienu! Ziemassvētkus ieteicams pavadīt kopā, ja vien tas ir iespējams.

JAUNAVA Šonedēļ tevi pārņems filozofiskas domas attiecību jautājumos, tomēr beigu beigās nonāksi pie vērtīgām atziņām, kas novedīs tevi pie vēlmes tās uzlabot. Šis ir piemērots laiks, lai iepriecinātu savu mīļoto.

SVARI Jau ilgu laiku attiecībās esošie Svari izjutīs vēlmi pēc sava partnera, un vēlēsies, kaut attiecības būtu tādas, kādas tās bija pašā sākumā. Lai tas notiktu, tam ir jāļauj notikt! Velti savam mīļotajam cilvēkam vairāk laika un uzmanības – viņš to noteikti novērtēs!

SKORPIONS Šķitīs, ka tavs partneris tevi ir aizmirsis un sāk uztvert par kaut ko pašsaprotamu. Tikai nestreso! Šis ir piemērots laiks, lai darītu to, kas tev jādara! Jums ir nepieciešams laiks atsevišķi, lai vēlāk viens otru novērtētu vēl vairāk! Pēc dažu dienu ilgošanās, satikšanās būs neaizmirstama!

STRĒLNIEKS Šonedēļ neizbēgami nepieciešams būs tava partnera atbalsts un padoms. Ja viņš tev to sniedz, tad neatsaki to! Neizliecies par to, kas tu neesi, vismaz ne partnera priekšā – viņš ātri vien tevi atkodīs. Nebaidies parādīt savus trūkumus un vājības – tādā veidā jūs viens otru iepazīsiet tuvāk!

MEŽĀZIS Iespējams, ka zudīs interese stāstīt partnerim par visu, ko tu iekšēji jūti un par ko pārdzīvo. Uzskatīsi, ka problēmas jārisina paša spēkiem, taču, vai tā ir pareizā pieeja? Neslēp no sava partnera būtiskas lietas, visai ticams, ka viņš tev spēs sniegt nepieciešamo atbalstu un palīdzību.

ŪDENSVĪRS Šonedēļ apkārtējos piesaistīsi ar savu neatkarību un pašpārliecinātību, vēlēsies izsisties un parādīt, ko spēj! Brīvajiem Ūdensvīriem lielisks periods, lai iepazītos un veidotu jaunas attiecības. Došanās uz randiņiem ir pat ļoti ieteicama!

ZIVIS Būs vien jāliek darbi pie malas un viens vakars pienācīgi jāvelta savam mīļotajam cilvēkam. Iespējams, ka sen neesat kvalitatīvi pavadījuši laiku divatā. Ieteicama slidošana vai jebkurš cits ziemas prieks, ko varat kopīgi darīt! Dažas Zivis nolems, ka šis ir piemērots laiks, lai savu partneri iepazīstinātu ar saviem vecākiem – tik uz priekšu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru