Mīlestības horoskops no 3. līdz 11. decembrim – lielisks ķēriens!

Lauva

Un atkal jau visums liek tev uzvilkt visglītāko apģērbu un sagatavoties izklaides pilnai nedēļas nogalei. Planētu izvietojums sniegs tev apņēmību un drosmi pieņemt neparastu lēmumu, tādu no kura tu parasti kautrētos. Šoreiz tu sapratīsi, ka mājās sēdēt nedrīkst nekādā gadījumā, uz spēles ir pārāk daudz likts.

Jaunava

Tu atklāsi, ka romantiskais randiņš, kurā vēlējies doties jau labu laiku, patiesībā nav tik aizraujošs, kā cerēji. Planētas iniciēs pozitīvu emociju plūsmu, bet drīzāk starp jums risināsies dziļas sarunas, nevis maigi apskāvieni. Nepamet cerību!

Svari

Planētu izvietojums iedrošinās tevi pieņemt svarīgus lēmumus, kas saistīti ar attiecībām. Viss, kas tev jādara ir mazliet jāmaina sava perspektīva. Tu esi mirkļa cilvēks, tādēļ pamēģini paplašināt savas iespējas ar pāris interesantiem izaicinājumiem – tev veiksies.

Skorpions

Tiks īstenota kāda sena vēlme. Planetāra enerģija padarīs iespējamu pārdomāt savu spriedumu par kādu sirdij tuvu cilvēku, kas izraisīja šaubas. Pagrieziens par 180 grādiem tavās attiecībās būs tikai sākuma punkts, tu dosies tālāk, apsolot kaut ko svarīgu. Tagad atslābinies un izbaudi šo mirkli.

Strēlnieks

Tev var rasties iespaids, ka kāds, kuru tu slepenībā iekāro kļuvis vēss un atturīgs. Planētu izvietojums liecina par to, ka šo cilvēku mazliet mulsina tavs dabiskais siltums un entuziasms. Patiesībā viņš ir “ieķēries” tevī, bet nervozitāte dara savu. Dod šim cilvēkam laiku un viss notiks tā, kā tu vēlies.

Mežāzis

Tu spēsi iedziļināties situācijā par kuru iepriekš spēji tikai pavirši domāt. Ja tikko esi uzsācis jaunas attiecības, tad iespējams, ir pienācis īstais laiks, lai parunātu par jaunatklājumiem, ko esat ievērojuši. Labāk sākt ar dziļiem iespaidiem dalīties jau attiecību sākotnējā stadijā, nevis gaidīt līdz brīdim, kamēr būs jau par vēlu!

Ūdensvīrs

Ir pienācis īstais laks veltīt savam mīļotajam cilvēkam nedalītu uzmanību. Jums ir pietiekoši daudz par ko runāt, īpaši lietderīgi būtu izrunāties no sirds dziļumiem. Tas iedrošinās jūs abus būt atklātākiem par visu, kas rada problēmas. Nākotnē šīs sarunas sekmēs labāku komunikāciju.

Zivis

Ja  kopā ar mīļoto cilvēku esi ieplānojis darīt ko īpašu, tad apvienojiet patīkamo ar lietderīgo. Variet izbaudīt kādu izstādi vai apmeklēt izglītojošu pasākumu, pēc kura vēlams baudīt divvientulību romantiskās vakariņās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru