Mīlestības horoskops no 30. jūlija līdz 5. augustam – jautrība sit augstu vilni!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Šonedēļ vari izmantot visu iespējamo arsenālu, lai padarītu sirdsāķīti tev tuvāku. Ja tev pietiek laika un enerģijas, izmanto vārdus, žestus, dzeju, smaržu, ēdienu, puķes. Pārliecinies, ka iecerētā persona tik tiešām ir īstā, lai nesanāktu, ka tevis raidītās mīlestības bultas nemaz mērķi nesasniedz.

Vērsis Šī ir gana skaista nedēļa, kas sniedz daudz iespēju, lai uzrunātu savu sirdsāķīti. Šis ir piemērots laiks, lai kopā darītu kaut ko aizraujošu, nākamajos randiņos būs par ko parunāt. Izdomā kādu spēli, vai kopīgiem spēkiem radiet gleznu, vai izbaudiet deju nodarbības. Lai arī kas tas būtu, jautrība sitīs augstu vilni.

Dvīņi Tu ieraudzīsi potenciālu vai iespēju tur, kur vēl iepriekš tās nebija. Tev šķita, ka kāds īpašs cilvēks nemaz nenojauta par tavu eksistenci. Par spīti tam, tu aptversi, ka esi stādījies priekšā ar neīsto tēlu. Tiklīdz viss tiks izlabots, jūs abi varēsiet patiesi satuvināties.

Vēzis Mīļotais cilvēks šķitīs apjucis. Ja viņš šķietami ir aizmirsis par tavu eksistenci, vai šaubās par to, kādēļ tu atrodies viņa dzīvē, nevelc visu garumā, jo šīs spēles ilgi tāpat nenotiks. Šis cilvēks ir pazudis pats savā pasaulē, beigu beigās viņš būs spiests atgriezties uz zemes.

Lauva Starp tevi un mīļoto cilvēku esošās robežas ir pilnībā izzudušas. Šķiet, ka jūs abi esat saplūduši vienā veselā, šajā sakarība darbojas ļoti spēcīgas emocijas. Lai arī šobrīd tas šķiet brīnišķīgi, būtu labāk, ja tu saglabātu savas personīgās telpas un personības izjūtu.

Jaunava Atkarībā no tā, kā tiksi galā ar esošo situāciju, tu vari brīnumaini izglābties, izmantojot runas mākslu vai arī nonākt melu tīklos. Derētu piebremzēt un aplūkot sevi no malas, kā arī to, kādu tēlu tu radi. Ja ievēro kaut ko neīstu, izsakies patiesāk.

Svari Uztrauksies par tikšanos ar kādu īpašu cilvēku. Tu vēl nezini, kā īsti izturēties, kādu balss tembru lietot, vai kādu apģērbu izvēlēties. Tu pielaikosi visu savu garderobi, ta arī neko neizvēloties. Atslābsti, uzvedies spontāni un dabiski.

Skorpions Tu domāji, ka zināji, kur atrodies attiecībās, tomēr šonedēļ tu jutīsies visai apjucis. Nav jēgas meklēt jēgu tur, kur tās nav. Tā visu var padarīt tikai sliktāku. Izbaudi laiku, daloties iztēles augļos, necenties noskaidrot, kas ir kas.

Strēlnieks Laidīsi laukā daudz vairāk jūtu, nekā parasti. Tikai neaizraujies, citādi Kupidona raidītās bultas lidos pārāk tālu, izjaucot delikāto līdzsvaru. Paud savas jūtas, bet dari to mazliet pieticīgāk, tas liks tavam sirdsāķītim izlīst no migas un skriet tev pakaļ.

Mežāzis Atklāsi, ka pats no sevis tiks atrisināts kāds attiecību aspekts, kas tevi jau sen kaitina. Tu sapratīsi, ka veids, kādā jūs viens pret otru attiecaties nav pieņemams. Šī atklāsme liks tev meklēt jaunus, intīmus saskarsmes veidus ar mīļoto cilvēku.

Ūdensvīrs Tu vēlēsies pārtraukt ikdienišķo rutīnu un doties kurp citur, uz kādu vietu, kur tiek stimulēta tava iztēle. Tu vēlies atgūt spēju priecāties un baudīt dzīvi. Atpūšoties un izklaidējoties no tevis izstaro brīnišķīgu auru, šādi tu noteikti piesaistīsi savā dzīvē kādu īpašu cilvēku.

Zivis Tevi piesaistīs viss neparastais, unikālais un oriģinālais kādā cilvēkā. Tevi saistīs tieši šī cilvēka smalkās īpašības un raksturs kombinācijā ar spēcīgi jūtamu magnētismu. Tu jutīsies gluži kā transā ieslīdzis – mēģini vismaz vienu kāju atstāt uz zemes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru