Kuras zodiaka zīmes visilgāk nespēj aizmirst savus bijušos?

Uzzini, kuras Zodiaka zīmes visātrāk pārdzīvo šķiršanos, bet kurām tas sagādā lielas grūtības!

Kuras ir tās zīmes, kas visātrāk aizmirst savu bijušo, taču kurām šis šķiršanās process ir smags un grūts, atbilstoši horoskopam!

Auns Viņi nemēdz dzīvot pagātnē, viņi vienmēr ir kustībā un domā uz priekšu. Visai maza iespēja, ka Auns nespēj aizmirst savu bijušo, esot jaunās attiecībās.

Vērsis Viņš savus bijušos nespēj aizmirst tik ātri, reizēm gadās, ka vēl neesot gatavi jaunām attiecībām, jau uzsāk cits, kur partneris kalpo viņam par pagaidu plāksteri.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras nespēj aizmirst savu pirmo mīlestību

Dvīņi Var gadīties, ka nākamajam partnerim ir visai grūti sacensties ar Dvīņa bijušo, jo viņš tāpat šos cilvēkus mēdz salīdzināt. Ar komunicēšanu un fizisku tuvību viņš ātri vien atmetīs ideju par savu pagātnes partneri.

Vēzis Viņi parasti dzīvo pagātnē un mēdz kavēties atmiņās par saviem bijušajiem. Šī Zodiaka zīme nespēj tik ātri palaist kādu prom vai dabūt ārā no savas galvas. Pārāk bieži ieslīgt nostaļģijā un melanholijā.

Lauva Parasti veco mīlestību netur savās atmiņās, bet gan reāli ar viņu turpina uzturēt zināmu kontaktu. Viņi savus bijušos parasti aizmirst darot citas lietas un vēlāk atrodot jaunu mīlestību.

Jaunava Viņi savas iepriekšējās attiecības mēdz izanalizēt līdz pēdējai detaļai, taču Jaunavas problēma ir savu kļūdu saskatīšana tikai pēc šķiršanās. Lai vai kā, nākamajās attiecībās viņi cenšas būt labāki partneri. Parasti pēc šķiršanās pavada laiku vienatnē, un tikai tad, kad jūtas gatavi, uzsāk jaunas attiecības.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras iemīlas pamatīgi un no visas sirds

Svari Atmiņas par bijušo glabā kā senu relikviju, par kuru citiem nemēdz stāstīt. Ja viņš pats ir izbeidzis attiecības, tad pret šo cilvēku var izjust nelielu pienākuma sajūtu un neilgi pēc tam vēl uzturēt kontaktu. Taču, ilgi nedomājot, var meklēt kādu citu.

Skorpions Viņu vairāk uztrauc partnera pagātne, nekā viņa paša. Viņš pie vietas noliks un noniecinās esošā partnera bijušos, paralēli uzsverot savus plusus.

Strēlnieks Parasti savus bijušos mēdz savā ziņā aizstāvēt, jo reiz viņam šis partneris ir nozīmējis ļoti daudz. Strēlnieki nespēj no vienām attiecībām uzreiz pāriet citās, citādi ātri vien sāk domāt par savu bijušo. Ideju par attiecībām var izpostīt tikai pirmā mīlestība, jo īpaši, ja tās dēļ viņš ir smagi cietis, jo pēcāk viņam var uzrasties vēlme sāpināt nākamos partnerus, pat neapzināti.

Mežāzis Par saviem bijušajiem nemēdz stāstīt un īpaši dalīties ar detaļām. Tieši pēc viņu uzvedības un reakcijas iespējams noteikt to, vai viņš pret savu bijušo vēl kaut ko jūt. Ja viņš otru ir pametis, var gadīties, ka vēlāk ir gatavs arī palīdzēt, lai kaut kādā veidā kompensētu savu vainu.

Lasi arī: Lūk, kā iemīlas dažādu zodiaka zīmju pārstāvji

Ūdensvīrs Daudzi var brīnīties par to, ko viņš savā bijušajā partnerī ir atradis. Viņam ir augsti standarti, kad runa ir par partnera meklēšanu un izvēli. Viņš nemeklē kādu, kas ir ārēji pievilcīgs, bet gan koncentrējas uz iekšējo skaistumu. Tieši tāpēc viņš tik viegli nespēj aizmirst savu bijušo, it īpaši, ja starp viņiem ir pastāvējusi emocionāla un garīga saikne.

Zivis Šie cilvēki neaizmirst nevienu partneri, it īpaši tos, kuri viņu visvairāk ir sāpinājuši. Dažādo emociju gamma tā vien liek domāt par šo cilvēku, it īpaši, ja kaut kas nav izdevies. Viņš sev var jautāt: “Ko es izdarīju nepareizi? Kā citādāk man vajadzēja toreiz rīkoties?” Bieži prāto, vai šīs attiecības varētu atjaunoties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru