Draudzīgāko zodiaka zīmju reitings – kurā vietā ierindojies tu?

Zodiaka zīmju draudzīguma tops! Saraksta augšgalā atrodas tās zodiaka zīmes, kuras ir visdraudzīgākās, taču beigās atrodas tās, kuru draudzību iegūt ir visai grūti!

1. vieta – Zivis Šīs zodiaka zīmes pārstāvji parasti uztur draudzīgas attiecības teju ar visiem! Nemēdz vērpt dažādas intrigas un par citiem runāt sliktu. Ļoti izpalīdzīgi cilvēki.

2. vieta – Strēlnieks Pozitīvā daba un smaids uz lūpām tā vien aicina ar viņu iepazīties. Jāpiebilst, ka lieliskā humora izjūta viņam nudien liek izskatīties īpaši draudzīgam.

Lasi arī: Bīstamākās zodiaka zīmju draudzības, kurām nav lemts ilgs mūžs

3.vieta  – Auns Viņi ir enerģiski un dinamiski cilvēki, kuri nekad neatsaka iespēju iepazīties ar jauniem un interesantiem cilvēkiem.

4. vieta – Vēzis Vēži patiešām ir viena no draudzīgākajām zodiaka zīmēm, turklāt bieži vien spēj no apkārtējiem dabūt to, ko viņi paši vēlas, un to izdarīt tā, lai otrs nemaz nejustos izmantots!

5. vieta – Jaunava Neskatoties uz Jaunavas stingro un kritisko dabu, viņš diezgan ātri spēj izveidot labas attiecības ar apkārtējiem.

6. vieta – Vērsis Vērši pēc dabas ir ļoti harismātiski cilvēki, tomēr savā ziņā noslēgti, tāpēc ierindojas šī topa vidū.

7. vieta – Mežāzis Viņš nav tas cilvēks, kurš draudzēsies ar kuru katru. Draugu viņam patiešām ir maz, bet, tie, kas ir – ir īsti!

8. vieta – Skorpions Lai iemantotu Skorpiona simpātijas, ir pamatīgi jānopūlas. Nevarētu teikt, ka viņš ir pilnīgi bezkaunīgs, tomēr viņu reti kad uztrauc tas, ko apkārtējie par viņu varētu padomāt.

Lasi vēl: Plusi un mīnusi, draudzējoties ar katru Zodiaka zīmi

9. vieta – Lauva Lai arī cik ļoti negribētos to atzīt, ir cilvēki, kuri nav pelnījuši draudzību ar Lauvas zvaigznājā dzimušajiem. Lauva nereti ir pārāk lepna, lai uzskatītu par nepieciešamu izturēties jauki pret tiem, kurus viņa nepazīst.

10. vieta – Ūdensvīrs Šis cilvēks nav tas, kuram īpaši labi padotos draudzību veidošana. Nevis tāpēc, ka viņš būtu riebīgs, bet gan tāpēc, ka Ūdensvīrs sākumā izvēlas citus pavērot no malas un tikai tad izlemj, kā pret katru indivīdu izturēties.

11. vieta – Dvīņi Dvīņi ir komunikabli un interesanti cilvēki – varētu padomāt, ka viņi ir ļoti draudzīgi. Jāatceras, ka tādi viņi nav pret visiem, tāpēc arī ierindojas šī topa apakšā.

12. vieta – Svari Kaut gan Svari mīl harmoniju un mieru, viņi ir visai izvēlīgi un nedraudzējas ar visiem. Svariem piemīt spēja iepatikties apkārtējiem, taču tas nebūt nenozīmē to, ka viņam pašam  viņi patīk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru