Šīs Zodiaka zīmes vasarā atradīs savu mūža mīlestību

Šo zodiaka zīmju pārstāvji šī gada vasarā izveidos neaizmirstamas attiecības!

AUNS

Veiksmīgais periods mīlestībā sāksies no jūnija vidus un ilgs līdz pat augusta beigām. Šajā periodā brīvajiem Auniem ir augstas izredzes atrast savu potenciālo partneri, tomēr tas nebūs tik viegli! Ja esi gatavs jaunam attiecībām, tad nesēdi mājas un nenīksti starp četrām sienām! Ja iespējams, tad dodies uz kādu vasaras festivālu vai uz citiem pasākumiem, kas tevi interesē. Nevajadzētu izpalikt arī dažādu svētku apmeklēšanai un paziņu satikšanai. Dažiem Auniem iepazīšanās caur draugiem būs vislabākais veids, kā atrast otru pusīti.

Attiecībās esošajiem Auniem šis ir pozitīvs laiks, lai dotos ārpus valsts un kārtīgi atpūstos. Noteikti vairāk laika velti ģimenei!

ŪDENSVĪRS

Šī vasara tev būs mīlestības vasara. Mīlestība palīdzēs tev visā. Tāpat šī vasara ir ideāli piemērota jebkādiem taviem aizsākumiem. Atslābinies un rīkojies nesteidzīgi. Viss, kas tev vajadzīgs, pats pie tevis atnāks.

Daži Ūdensvīri potenciālo partneri sastaps tad, kad to vismazāk gaidīs, tāpēc atver savu sirdi visam jaunajam un nebijušajam. Lieka prātuļošana un baidīšanās, ka tiksi sāpināts tikai iekavēs visu attiecību procesu.. bet tas jau būs atkarīgs no tevis paša!

Attiecības esošajiem Ūdensvīriem ieteicams padomāt par to, kā šīs attiecības uzlabot. Varbūt ir vērts uzsākt jaunu vasaras hobiju? Kaut ko tādu, kas jūs saliedētu. Dažiem Ūdensvīriem vasara būs piemērots laiks kāzām.

VĒRSIS

Īpaši pasakainas un skaitas solās būt jūlija beigas un augusta sākums. Šajā periodā zvaigznes sola, ka tava seksuālā dziņa manāmi pieaugs, uzlabojot attiecības ar partneri. Interese par eksperimentiem gultā būs izteikti liela. Ja jūs ar partneri esat plānojuši par ģimenes pieaugumu, tad šis tam ir ļoti piemērots laiks.

Neatkarīgi no tā, cik ilgi jūs esat kopā, noteikti ceļojiet! Protams, ka vien jūsu finanses jums to atļauj! Attiecības esošajiem Vēršiem nevajadzētu baidīties no jūtu izrādīšanas – neko neturi sevī!

Ja esi brīvs, tad vasarā iespējami vairāki romāni un vairāki cilvēki, kuri pret tevi izrāda pastiprinātu interesi. Esi izvēlīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru