Mīlestības un attiecību horoskops 2019. gadam – kaislīgs un romantisks laiks!

 

VĒZIS

Emocionālajiem Vēžiem šis gads solās būt visnotaļ veiksmīgs mīlas frontē. Jūsu maigums un spēja ļoti smalki sajust otra cilvēka iekšējo pasauli palīdzēs jums izsaukt simpātijas arī no izredzētā puses. Ja jūs jau esat satikuši savu otro pusīti, tad pieaugušās empātijas palīdzēs jums izvairīties no strīdiem un sasniegt pilnīgu harmoniju. Lai pārvarētu grūtības bez zaudējumiem, pacentieties pēc iespējas biežāk mīļotajam cilvēkam teikt to, cik jums viņš ir svarīgs.

LAUVA

Jums šis gads ļaus kārtējo reizi pārliecināties par savu pievilcību. Atjaunotā un piesātinātā enerģētika ļoti labvēlīgi atsauksies uz jūsu pārliecību, kas novedīs pie tā, ka pieaugs jūsu pielūdzēju skaits, tomēr jums tiek rekomendēts uzreiz nemesties jaunos romantiskajos piedzīvojumos. Pacentieties pareizi salikt prioritātes un esiet patiesi gan pret sevi, gan savu mīļoto cilvēku, neļaujot greizsirdībai un un baumām jūs izšķirt.

JAUNAVA

Jums šis gads var atnest ne mazums pārdomu par attiecībām un emocionālo komfortu. Brīvās Jaunavas varēs pārvērtēt savas prasības attiecībā uz potenciālo partneri. Jūs negaidīti varat saprast, ka jūsu priekšstats par ideālām attiecībām ir visnotaļ krasi mainījies. Jaunavām, kuras jau ir satikušas savu otro pusīti, kaut kādā brīdī ar nākties uzņemties atbildību par šīm attiecībām. Lai saglabātu savstarpēju cieņu un mīlestību, neļaujiet vaļu emocijām un ar cieņu izturieties pret otra cilvēka vajadzībām.

SVARI

Jums šis gads dāvās ļoti daudz patīkamu atmiņu un jaunu emociju. Ja jūs vadīsieties pēc faktiem un balstīsieties uz veselo saprātu, nevis tenkām un baumām, tad jūsu attiecības ar mīļoto cilvēku pāries jaunā līmenī un kļūs vēl stiprākas. Brīvie Svari otrajā gada pusē var piedzīvot liktenīgu tikšanos. Pacentieties nepalaist garām tālus braucienus un nesteidzieties novērtēt cilvēkus pēc pirmā iespaida.

SKORPIONS

Jums šajā gadā nāksies pārskatīt savus uzskatus par attiecībām. Iespējams, ka šīs pārmaiņas nāks par labu jūsu pašattīstībai un atbrīvos no ļoti daudzām problēmām. Pacentieties sev godīgi atbildēt uz jautājumu – vai jums ir labi kopā ar jūsu mīļoto cilvēku? Vai atbildība par jūsu nākotni negulstas tikai un vienīgi uz jūsu pleciem? Nebadieties būt patiesi, parūpējieties par sevi, un jūsu mīlestība kļūs stiprāka. Tiem, kas vēl nav atraduši savu otro pusīti, tiek rekomendēts pievērsties jaunām izklaidēm un hobijiem.

STRĒLNIEKS

Jums šajā gadā var likties, ka attiecībās ar mīļoto cilvēku ir iestājies sava veida pārtraukums. Kaut kādā brīdī nesaskaņas var radīt arī neatgriezeniskas sekas, tāpēc esiet spējīgi laicīgi apstāties un tikt skaidrībā ar savām jūtām. Brīvajiem Strēlniekiem vajadzētu izvērtēt prioritātes un apzināti koncentrēties uz sava potenciālā partnera meklējumiem.

MEŽĀZIS

Sasniegt harmoniju attiecībās ar savu mīļoto cilvēku jums palīdzēs šī gada valdnieka enerģētika. Spēcīgā zemes stihijas ietekme dāvās jums pārliecību par savu partneri, kas nozīmē to, ka jūs viņam uzticēsieties. Lai nostiprinātu attiecības, pacentieties daudz vairāk laika pavadīt kopā ar savu otro pusīti, nekautrējoties izrādīt savas jūtas. Brīvajiem Mežāžiem atrast savu mīļoto cilvēku palīdzēs izlēmība un atvērtība. Esiet drosmīgi un ļaujiet savam izredzētajam saprast, ko jūs pret viņu jūtat.

ŪDENSVĪRS

Jums šis gads var izrādīties patiešām laimīgs. Ja jūs nolemsiet godīgi atzīties sev savās vēlmēs un cerībās, tad iekšējo šaubu un neskaidrību periods būs beidzies. Saprotot, ko jūs gribat, jūs pavisam viegli spēsiet iegūt vēlamās attiecības ar mīļoto cilvēku un baudīt laimi. Lai nezaudētu pozitīvās emocijas, pacentieties atrast sev kādu patīkamu nodarbi un dodiet brīvo laiku partnera pašattīstībai.

ZIVIS 

Jums šajā gadā nopietni vajadzētu pārskatīt savas attiecības ar mīļoto cilvēku. Dažādas sīkas nepatikšanas var negatīvi atsaukties uz jūsu jūtām un izsaukt nopietnus konfliktus ar otro pusīti, tomēr jūs pārvarēsiet šīs grūtības, ja nebaidīsieties godīgi atzīt savas kļūdas un laicīgi lūgt piedošanu. Brīvajām Zivīm tiek rekomendēts vairāk uzticēties savai intuīcijai un nebaidīties sevi izcelt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru