Muļķu horoskops: noskaidro, kāds esi tu!

Arī tā dzīvē gadās!

Auns

Impulsīvais muļķis. Aunu dzīves moto ir “No sākuma izdarīšu, tad padomāšu”. Aunu vislielākā problēma ir tāda, ka viņi nekad nedomā, ko dara. Kam tas ir vajadzīgs? Problēma ir tāda – jo stulbāks Auns, jo spēcīgāk viņš ir pārliecināts, ka ir nepārspējams un visgudrākais.

Vērsis

Spītīgais muļķis. Vērši apzinās, ka teiciens “Kā teikšu, tā arī būs” ir ļoti spēcīgs un spēj ietekmēt apkārtējos cilvēkus. Kad viņi saprot, ka tā nebūt nav, viņi sāk ietiepīgi ar galvu skriet sienā, tīri principa pēc. Taču brīdī, kad apkārtējie norāda uz Vērša muļķību, viņš tikai atbild, ka viņu piespieda to darīt.

Lasi arī: Vēl nedzirdēti fakti par zodiaka zīmēm – pārsteidzoši, taču precīzi!

Dvīņi

Vieglprātīgais muļķis. Pateiks aizvainojumu, iespļaus dvēselē, nodos un vienkārši tāpat piekrāps. Tāpēc, ka viņiem tā jautri! Bet pēc tam viņi ar nevainīgu acu skatienu ies visiem klāt un prasīs: “Kas noticis?” vai arī “Tu apvainojies? Bet kādēļ?” Viņi no sirds nesaprot, kā cilvēkiem var rasties kaut kādas domas un jūtas: tak tikai viņi vienīgie ir gudri. Pārējie, saprotams, ir muļķi un pilnīgi ambāļi.

Vēzis

Dievbijīgais muļķis. Vēzis atrod sev kaut kādu “pareizo dzīves ceļu”, ar kuru tagad cenšas kā aptaurētais sadzīvot. Labi, lai jau viņi dzīvo savu dzīvi, bet viņi lien virsū apkārtējiem ar savu dvēseles glābēju runām, sakot, kā ir vai nav pareizi. Problēma tajā, ka no reālās dzīves viņi neko īsti nezina.

Lauva

Patmīlīgais muļķis. Lauvas uzskata sevi par pasaules karaļiem, turklāt dala pasauli divās daļās: svešinieki un draugi. Turklāt viņi vispār neizprot cilvēkus, tādēļ svešinieki viņiem ir idioti, bet draugi – nodevēji. Lai vai kā, Lauvas tas nesatrauc, jo viņi savā mazajā galviņā iedomājas, ka galvenais ir nevis būt, bet šķist krutiem.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru