Naudas horoskops – kurām zodiaka zīmēm veicas ar finansēm, bet kurām – ne tik ļoti?

Zodiaka zīme atklāj attieksmi pret naudu un parāda arī šīs attieksmes priekšrocības un trūkumus.

Daži apgalvo – „nauda dzīvē nav galvenais”, kamēr citi- „nauda ļauj justies droši”.

Šis raksts atklās patiesību, ko par naudu domā Tu!

Ja esi Auns

Tu naudas pelnīšanu uztver kā spēli, jo Tev bieži vien patīk riskēt. Nauda var nākt un iet, bet īpašu iespaidu uz Aunu tā neatstāj. Tev nauda nav dzīves galvenā sastāvdaļa. Auni ļoti reti izvēlas kādu profesiju tikai tāpēc, lai varētu pelnīt lielu naudu. Tomēr Auni neatstāj sevi bez naudas, pat ja par to īpaši netiek domāts. Daži Auni gan ir lieli taupītāji, tomēr lielākoties viņi naudu tērē nerēķinot.

Ja esi Vērsis

Tu par naudu bieži vien uztraucies- salīdzini, cik citi pelna, vai kāds nopelna vairāk. Ir divi Vērša tipi: abi raizējas par naudu. Pirmais tips tikai uztraucas, kamēr otrais tips apzina katru finanšu elementu- seko līdzi katram iztērētajam centam. Vēršiem, neskatoties uz taupību, piemīt laba īpašība- devīgums, tāpēc, ja tas ir nepieciešams, droši variet lūgt palīdzību!

Ja esi Dvīņi

Dvīņi naudu sevišķi neskaita, taču tai vienmēr obligāti ir jābūt! Ja nav, tad sākās panika. Dvīņi labprāt naudu aizdod, jo tādējādi iegūst, kādu kas viņam ir parādā. Līdz ar to, tad kad Dvīņiem būs kāda ķibele, būs, kam lūgt palīdzību! Reizēm neapdomīgi šķiežas ar naudu, lai parādītu citiem, ka viņam tā ir. Ļoti labi redz izdevības, kur un kā varētu nopelnīt, taču ne vienmēr tās izmanto.

Ja esi Vēzis

Tev nauda ir viens no lielākajiem dzīves izaicinājumiem. Vēzis mērķtiecīgi tiecas pelnīt lielu naudu vai arī iegūt, to krājot. Daži Vēži apmierinās ar stabilu darbu un dzīvesveidu. Tiem, kas nolēmuši kļūt par uzņēmējiem, ir lieliski izteikts talants parādīt sevi kā veiksmīgu darbinieku. Bieži vien, Vēži pa karjeras kāpnēm sāk virzīties augšup jau agrā jaunībā.

Ja esi Lauva

Visdāsnākā zīme, tomēr luksusa dzīve ne vienmēr ir saistīta ar naudu. Lauvām nauda dzīvē nav pats galvenais. Tām pirmajā vietā ir dzīve- pilnvērtīga un notikumiem bagāta! Lauva par naudu var bieži vien aizmirst. Tikai tad, kad tā attopas, ka nav vairs par ko nopirkt maizi, tā atkal sāk domāt par pelnīšanu – bieži vien palīdzību jautā draugiem. Lauva labprāt veic stabilu darbu, taču tam nav obligāti jābūt tādam, kur pelnīt lielu naudu. Lauvas finansēs slēpjas gudrs aprēķins.

Ja esi Jaunava

Tev piemīt tīrības un piesardzības īpašības. Tas attiecas arī uz naudu. Dažas Jaunavas seko līdzi katram centam, bet dažas par to nedomā- viņas dzīvo vienai dienai, nerēķinādamas līdzi, kamēr maks paliek tukšs. Savukārt pirmā Jaunavu kategorija nekad nepaliks bez naudas pavisam, jo vienmēr būs kaut ko iekrājusi. Jaunavām patīk apdāvināt cilvēkus, viņām liekas, ka tā var izpirkt savu vainu.

Ja esi Svari

Tavā dzīvē naudai ir mazsvarīga loma. Tā ir vajadzīga tik vien, lai nodrošinātu labu dzīvi un dotu iespēju atpūsties ar tiem, kurus mīl. Daudz svarīgākas vērtības Svariem ir labas attiecības, mīlestība un draudzība. Par naudu Svari domā tikai tad, kad tā ir vajadzīga, taču, kad gan to nevajag? Naudas pelnīšanu viņi pacieš tikai tāpēc, ka tādā veidā viņi var iegādāties skaistas lietas un nodrošināt sev komfortablu dzīvi.

Ja esi Skorpions

Šai zodiaka zīmei finanses ir noslēpums- Skorpioniem nepatīk runāt par naudas lietām. Skorpions mēdz palikt parādā un par to aizmirst, mēdz aizmirst samaksāt rēķinus un tml. Viņam patīk iepirkties- pat, ja nauda kaut kur jāaizņemas. Skorpioni nekādā gadījumā nav skopi- viņi izmaksās pat īpaši negaidot, ka jūs viņiem to atmaksāsiet. Nauda bieži vien nosaka Skorpionu garastāvokli.

Ja esi Strēlnieks

Tu dzīvo tikai naudas dēļ, labprāt arī krāj nākotnei. Nauda Tavu dzīvi padara interesantāku. Strēlniekiem patīk dzīvot ar vērienu, patīk iepirkties dārgos veikalos, pusdienot dārgos restorānos un pārsteigt vecākus ar kādu jaunu dāvanu. Daži Strēlnieki dod priekšroku taupīgai dzīvei, bet lielākoties tie dzīvo, par naudu nedomādami- tā vai nu ir, vai nav.

Ja esi Mežāzis

Tev ir ķēriens naudas pelnīšanā. Tavs noslēpums – apvienot lietderīgo ar patīkamo. Arī Mežāžiem patīk laba dzīve, tāpēc nereti viņš nonāk dilemmas priekšā- tērēt vai taupīt?

Bieži vien Mežāži izveido paši savu biznesu, kas viņiem nodrošina stabilus ieņēmumus.

Ja esi Ūdensvīrs

Tev dzīve liekas interesanta pati par sevi, tāpēc nauda Tev nespēlē lielu lomu. Ja ir nauda, Ūdensvīrs izklaidējas, ja tās nav- viņš izdomā, kur to dabūt. Reti kuram Ūdensvīram nauda ir svarīgākais dzīvē. Tā kā nauda viņos neizraisa īpašas emocijas, tad viņiem nav žēl to ziedot cēliem mērķiem, izpalīdzot draugiem un tml.

Ja esi Zivis

Tev galvenais dzīves mērķis ir radīt ap sevi laimīgu pasauli- sev un tiem, ko mīli. Tas arī ir iemesls, kāpēc Zivis vēlas pelnīt daudz naudas – ir taču jāapgādā visi! Darbs viņiem ir ļoti svarīgs, un nereti Zivis strādā vairākās darbavietās. Viņi nav skopi, bet vēlas, lai viņu nauda tiktu izlietota lietderīgi. Zivīm ir grūti paiet garām trūkumcietējiem, viņi iedos tiem, lai sanāktu, kas ēdams.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru