Nedēļas horoskops (02.05 – 08.05) – esi uzmanīgs!

Auns

Šonedēļ tev jābūt uzmanīgam veicot dārgus un nozīmīgus pirkumus. Par spīti tam, tev būs vēlme tērēties, labāk brīvos līdzekļus ieguldi nelielu luksus preču iegādei, nevis izgāz tos vienā dienā, dodoties šopingā. Centies ieguldīt naudu, nevis to tērēt.

Vērsis

Personīgie projekti un plāni tiks aizkavēti, jo sarunu planēta pametīs labvēlīgo pozīciju ceturtdien. Tev par to jāsatraucas tikai tādā gadījumā, ja esi paredzēji šonedēļ īstenot grandiozu projektu vai plānu.

Dvīņi

Šonedēļ sapņu pierakstu grāmatiņa lieti noderēs. Jo tuvāk tu iepazīsies ar ziņojumiem, kurus tev sūta zemapziņa, jo labāk tu spēsi izprast to piedāvāto risinājumu un ceļu, kas tev jāiet, virzība uz izaugsmi.

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šī nedēļa būs īpaši veiksmīga(02.05 – 08.05)

Vēzis

Ar tevi sazināsies seni paziņas vai kāds bijušais mīlnieks var ienākt tavā dzīvē. Šī ir iespēja parunāt par vecajiem labajiem laikiem un meklēt risinājumu pagātnē palikušām un neatrisinātam problēmām.

Lauva

Šī nedēļa džungļu karalim būs itin vienkārša, viss, kas jādara – jāseko straumei. Tev izdosies savaldzināt ienaidniekus un iepatikties priekšniekiem, izmanto savas priekšrocības.

Jaunava

Ja dodies atvaļinājumā vai brīvdienu ceļojumā, būtu labi vēlreiz pārbaudīt, vai visas nepieciešamās mantas atrodas tur, kur tām jābūt. Par spīti cītīgajiem sagatavošanās darbiem, esi gatava negaidītiem pavērsieniem.

Svari

Tu atradīsies piemērotā situācijā, lai sakārtotu parādsaistības un uzlabotu savu finansiālo stāvokli. Šis nav labākais laiks jauna kredīta ņemšanai vai līšanai cita veida parādos, nekas no tā tev nepalīdzēs.

Skorpions

Šonedēļ svarīgs būs attiecību lauciņš. Lai arī tuvas attiecības ir ļoti svarīgas, tev jābūt uzmanīgam un piesardzīgam komunicējot arī ar nepazīstamiem ļaudīm. Uzspīdēs iespēja satikties ar seniem paziņām.

Strēlnieks

Tu vēlēsies pievērsties veselīgākam dzīvesveidam, iespējams pat apņemsies zaudēt pāris kilogramus svara vai audzēt pievilcīgākus muskuļus. Tas nebūt nav viegli un ātri izdarāms. Kārdinājums var izjaukt tavus plānus.

Mežāzis

Tevi pārņems vēlme pārņemt kādu bērnības hobiju. Tā vietā, lai baudītu nostaļģiju un gremdētos atmiņās, izmanto savas prasmes, lai papildinātu savu personību.

Ūdensvīrs

Šī ir lieliska iespēja atpūsties un palutināt sevi. Pēdējā laikā tu esi bijis ļoti aizņemts, tagad tavam ķermenim un prātam nepieciešama atslodze un patērēto spēku atgūšana.

Zivis

Ja jūti iedvesmu mācīties, rakstīt, mācīt vai tikties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, tu esi pieskaņojis savu rīcību planētu izvietojumam. Lai arī kādas būtu tavas intereses, ir īstais brīdis tajās iesaistīties ar pilnu atdevi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru