Nedēļas horoskops (12. septembris – 18. septembris)

Auns Velti maksimāli daudz laika, lai socializētos un iepazītos ar jauniem cilvēkiem – gūsi jaunus iespaidus, pieredzi, citu stāstos radīsi motivāciju un saņemsi kādu sev izdevīgu piedāvājumu. Nekautrējies!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (12.09.- 18.09)

Vērsis Neuztraucies, ko par tavām darbībām varētu padomāt apkārtējie, bet gan centies uz notiekošo skatīties ar humoru. Iespējams, ka šonedēļ radīsies vēlme nodoties mazliet neikdienišķām un citādākām nodarbēm.

Dvīņi Kaut arī sekot baram ir daudz vienkāršāk un drošāk, šonedēļ labāk paļaujies uz sevi un esi līderis! Uzturot šādu attieksmi, vari paspīdēt ar savām zināšanām citu vidū. Saņemsi sen pelnīto atalgojumu!

Vēzis Nesēdi uz veciem lauriem, bet gan izdari kaut ko jaunu, lai pats ar sevi varētu lepoties! Šonedēļ nemēģini dzīvot uz citu rēķina,un nerēķināties ar apkārtējo palīdzību, bet gan visu izdari pats!

Lasi arī: Mēneša horoskops septembrim – uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Viss, ko vēlēsies, notiks, taču tam vispirms ir jānobruņojas ar labu kārtu pacietības un jāaiztaupa kāds stiprāks nervs! Strādāsi smagi, bet jau vēlāk varēsi plūkt sava darba augļus! Viss nāks ar laiku!

Jaunava Šonedēļ nododies pilnīgai sevis pilnveidošanai un attīstīšanai. Ieteicams padomāt ne tikai par iekšējo skaistumu un harmoniju, bet arī par savu ārējo tēlu un vizuālo izskatu. Jauns stils, jauna frizūra vai kaut kas jauns garderobē – uzdrīksties!

Svari Vēlēsies ātrāk padarīt darbus un tikt skaidrībā ar notiekošo – tikai mieru! Centies izbaudīt katru mirkli un saskatīt tajā kaut ko skaistu! Darba dienu beigās centies satikties ar saviem mīļajiem!

Skorpions Kad jūties nesaprasts, tad nodoties kaut kādai sava veida meditācijai. Sports tev šonedēļ var palīdzēt tikt galā ar negatīvajām emocijām un izlādēties. Visu dari bez steigas un ar lielu apdomu.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (12.09. – 18.09.)

Strēlnieks Kamēr citi domās, tu jau darīsi. Šonedēļ vēlēsies būt mazliet spontānāks un trakāks, tāpēc nav izslēgts, ka izdarīsi kaut ko ļoti traku un pārsteidzošu. Neraizējies, ko varētu teikt apkārtējie, tev vēlāk būs ko atcerēties!

Mežāzis Šīs nedēļas dienās esi īpaši piesardzīgs un domā, ko runā! Var gadīties, ka kādu pamatīgi aizvaino ar saviem vārdiem. Neesi cinisks un kritisks – centies citu darbos saskatīt to labo!

Ūdensvīrs Vari atļauties būt mazliet egoistisks un pagriezt situāciju sev par labu. Lai arī kas nenotiktu, ar pietiekamu devu viltības un gudrības, tu vari izdarīt tā, ka visas kārtis sakrīt tā, kā tu vēlies.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs visveiksmīgākā (12.09. – 18.09.)

Zivis To, ko vari padarīt šodien, padari šodien, un neko neatliec uz pēdējo! Vēlāk var nākties smagi nožēlot par kādu garām palaistu iespēju, tāpēc rīkojies te un tagad, kamēr vilciens vēl nav aizbraucis!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru