Nedēļas horoskops (13. jūnijs – 19. jūnijs)

Auns Tavas ambīcijas palīdzēs tikt vaļā no slinkuma un šonedēļ darboties superproduktīvi. Neaizmirsti arī atpūsties!  Mēģini palikt uz zemes un nelidināties mākoņos! Veids, kā to paveikt – sāc risināt personīgās problēmas un pievērsies pienākumiem!

Vērsis Visu laiku  tu spēlē paslēpes ar sevi un citiem- šonedēļ ir tas laiks, ka nāksies skatīties patiesībai acīs! tevī atgriezīsies optimisms, un modīsies radošais gars! Izmanto šo papildus enerģiju lietderīgi! Neaizmirsti smaidīt!

Dvīņi Katru reizi, kad citu vajadzības tu liec pirmajā vietā, tu zaudē daļu sevis. Pirms atkal to dari, atgūsti spēkus!  Šī  nedēļa būs panākumiem bagāta – ikviens solis ko spersi, būs spēcīgs un mērķtiecīgs (ja gribēsi)! Izmanto iespējas!

Vēzis Līdzko tu sapratīsi, ka šonedēļ nekas nenotiks, varēsi beidzot atslābt un ļauties lietu gaitai- tā arī ir labāk!  Var atklāties, ka tas, kas pēdējā laikā tev neizdevās, patiesībā bija tikai uz labu, jo tagad gala iznākums būs vēl labāks!

Lauva Ja cilvēki tev šonedēļ maisās ” pa kājām” vienkārši dodies pretējā virzienā. Izdari šonedēļ kaut ko labu! Tāpat nāksies atgriezties uz zemes, jāatgūst līdzsvara sajūta! Lai kā gribētos brīnišķīgo rudeni, ir lietas, kas jāpaveic un noskaņojums tāpat būs viduvējs.

Jaunava Apkārtējie šonedēļ  mēģinās tevi provocēt, tev ar visiem spēkiem ir tam jāpretojas! Centies palikt neitrāls.  Tāpat apkārtesošie cilvēki nez kāpēc neies ar tevi vienā ritmā! Tāpēc vajadzēs pacietību -sevišķi ar tuvajiem!

Svari Lai labāk saprastu un saskatītu notiekošo, ir nepieciešams pakāpties pāris soļus atpakaļ. Lai realizētu sapni tev vajadzīga nauda. Liela ir iespējamība, ka drīzumā zvaigžņu ietekmē viss pavērsīsies citādi!

Skorpions Cerības un realitāte šonedēļ nesakritīs, bet beigās tu būsi priecīgs, ka viss notika tieši tā un ne citādāk. Mēģini izdarīt cik vien iespējams. Skorpioni šajā laikā  var gāzt kalnus, ja vien to vēlas!

Strēlnieks Lai ko tu šonedēļ ieplānotu, pārāk neiespringsti, jo tavas domas būs diezgan neskaidras, vienkārši ļaujies tam, kas notiek.   Zvaigznēs ierakstīts, ka šonedēļ var pacelties jautājums par uzticību! Vienlaikus tevī var ieplūst vērtīgas idejas un atziņas!

Mežāzis Kad nezini, kur tālāk doties, paļaujies uz savu sirdi, tā vienmēr ir nekļūdīga. Šonedēļ ir labs laiks, lai plānotu nākotni. Vakara pusēs tev var uznākt iedvesma darīt kaut ko radošu! Bet kopumā nedēļa kā radīta, lai izvērtētu arī savus iekšējos konfliktus!

Ūdensvīrs Šīs nedēļas mērķis ir atbrīvoties no stresa un sakārto savu pasauli, bet vakarus atvēli draugiem, relaksējies. Bet vispār nedēļa solās būt traka! It kā daudz jādara, ir kā gribas vienu, bet dari otru! Nostādi prioritātes un attiecīgi rīkojies!

Zivis Gatavojies, ka šonedēļ saņemsi daudz jauku pārsteigumu, atliek vien tos izbaudīt un nedomāt par neko citu.  Tava dzīves pieredze var būt noderīga citiem- neliedz savu viedo padomu. Ja vien vēlēsies spēsi par soli tuvāk pietuvoties mērķim!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru