Nedēļas horoskops (25.04 – 01.05) – sakārto domas!

Auns

Šajā nedēļā tu no ideālista pārtapsi par lielāku materiālistu, it īpaši karjeras, finanšu un drošības jomā. Pastāv risks kļūt apsēstam, tāpēc uzmanies no šādas tendences. Piektdien būs jādodas ballēties!

Vērsis

Tu varētu iesaistīties attiecībās, kuras patiesībā nemaz nevēlies. Turies tām pretī, jo tev būs vajadzīga pietiekoši liela brīvība, lai varētu realizēt savus mērķus. Ceturtdien, iespējams, labāk izvēlēties baltos melus nekā būt pārāk godīgam.

Dvīņi

Šonedēļ tu nokļūsi stadijā, kurā vēlēsies pēc iespējas mazāk kontaktēties ar citiem, bet tā vietā veltīt vairāk laika savām vajadzībām. Kosmosa ietekmē tu atcerēsies iepriekšējā gadā piedzīvotās veiksmes un neveiksmes un pievērsīsies mērķiem, kurus gribi sasniegt.

Vēzis

Tu sāksi justies nedaudz brīvāk un nebūsi tik uzvilkts. Pienācis laiks atraisīties un nedaudz papriecāties. Nepievērs pārāk daudz uzmanības citu viedoklim, it sevišķi, ja tas ir kaut kādā ziņā negatīvs.

Lauva

Šī nedēļa izskatās ļoti daudzsološi, lai iesaistītos kādā ilglaicīgā projektā. Ja arī rezultāti nav redzami uzreiz, veiksmi var panākt ar neatlaidību. Tikmēr vari padomāt par materiālām lietām un ar karjeru saistītiem mērķiem.

Jaunava

Tu varētu vairāk pievērsties kādām jaunām attiecībām vai radošam projektam. Pastāv iespējamība arī kļūt apsēstam, kas pavisam noteikti nepalīdzēs. Velti laiku arī citām lietām un iesaisties dažādās aktivitātēs, jo tad iznākums būs pozitīvāks.

Svari

Tu būsi emocionālāks nekā parasti. Ja arī būsi aizņemts, tev vajadzētu mazāk uztraukties un mierīgi pildīt ikdienas pienākumus. Situācija ģimenē, iespējams, paņem pārāk daudz laika un enerģijas, tāpēc vajadzētu no tās nedaudz distancēties.

Skorpions

Jo vairāk tu ļausi visam iet savu gaitu, jo ātrāk atradīsi vajadzīgo risinājumu. Saules nokļūšana Vērša zvaigznājā un saskarsmes spēju sektorā ļaus uzņemties svarīgākās saistības, kā arī pievērsties draudzībai un romantiskajām attiecībām, un padomāt par to, kā tās uzlabot. Piektdien vari sagaidīt pārsteigumus.

Strēlnieks

Tu, iespējams, vairāk koncentrēsies uz naudu, karjeru, un materiālajām vērtībām. Prātu pamatīgi nodarbinās tieši finansiālie jautājumi un drošība.

Mežāzis

Ja esi bijis aizņemts ar ģimenes lietām, tad turpmākajās nedēļās varēsi nedaudz uzelpot. Tagad tev būs iespēja ļauties savām sajūtām un izbaudīt dzīvi.

Ūdensvīrs

Ja kāds zvana un piedāvā iesaistīties aizraujošā projektā, nepiekrīti uzreiz. Tev jāizmanto šis laiks, lai pievērstos sev un sakārtotu domas.

Zivis

Pēc vairākām nogurdinošām nedēļām nākamajām vajadzētu būt mierīgākām un vieglākām. Tu pievērsīsies praktiskākām lietām, jo Saule nokļūs sektorā, kas nosaka, ko tu runā un domā. Iespējams, taps jauni plāni drošības pastiprināšanai, biznesa izaugsmei vai dzīvesveida uzlabošanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru