Nedēļas horoskops (27. jūnijs – 3. jūlijs)

Auns Izmanto savu enerģijas pārpilnību, lai palīdzētu apkārtējiem, tas viss radīs tevī tikai lielāku spēku un prieku dzīvot.  Nebaidies pieņemt spontānus lēmumus vakaros – tie ievedīs pozitīvos piedzīvojumos un radīs jaunu izpratni!

Vērsis Šonedēļ jātiek galā ar visādiem papīriem un citām garlaicīgām lietām, jo nedēļas nogalē tam vienkārši nebūs laika! Esi aktīvs, nav labāks brīdis kā šis, lai cīnītos! Tev apkārt ir tik daudz iespēju – atver acis un tu tās ieraudzīsi!

Dvīņi Izskatās, ka arī tev priekšā stāv kāda problēma, tomēr, ja ieskatīsies dziļāk, drīz vien atradīsi tā smieklīgo sakni. Esi uzmanīgs – nedod citiem vieglus solījumus, viņi to atcerēsies! Apkārt plūstošo enerģiju dēļ, naktīs negribēsies gulēt!

Vēzis Šonedēļ  jutīsies savādi – ne slikti un ne labi, tas ir tādēļ, ka tu jūti tuvojošās izmaiņas tavā dzīvē, tikai mieru! Pēdējā laikā tu esi pret sevi izturējies ļoti slikti. Aizvieto visas negatīvās domas ar pozitīvām!

Lauva Šis ir īstais brīdis, lai sakārtotu apkārt esošās lietas, jo šī nekārtība arī traucē tavām domām, kā arī traucē radīt jaunas idejas!  Nestreb karstu – nenosodi citus, ja nezini visus faktus! Ļauj cilvēku rīcībai parādīt viņu patiesos nodomus.

Jaunava Būsi daudz jaunu cilvēku starpā – lieliska iespēja veidot jaunus kontaktus, un kas zina, varbūt satiksi arī kādu īpašu cilvēciņu. Šonedēļ vispār tik daudz kas notiek, pie tam, ne visu ir iespējams saprast – jo dziļāk raksies, jo mazāk dabūsi ārā, vienkārši pacieties!

Svari Atkal jau viss mainās, tev nav miera! Vislabāk būtu censties adaptēties un necerēt uz tik drīzu mieru. Šīs nedēļas uzdevums ir atjaunot balansu dzīvē, izdomāt turpmāko plānu un sākt darīt to, kas ir jādara!

Skorpions Zudīs pacietība attiecībā uz dažiem indivīdiem – centies elpot dziļi, tu labi zini, ka viņus izmainīt tu nevari. Šonedēļ īpaši svarīgi ir, lai no tavas mutes ārā nāktu tikai patiesība, vai arī labāk nesaki neko

Strēlnieks Tev vajag vairāk būt starp cilvēkiem un komunicēt – šonedēļ arī radīsies izdevība, neatsakies un dodies nezināmajā!  Lai kā tu gribētu, tevi kāds no augšas pastumdīs un liks darīt visu kārtīgi – nespītējies pretī!

Mežāzis Kāds tev nestāsta visu, ko būtu nepieciešams zināt, kas nozīmē darīt lietas tumsā, šobrīd arī nāksies to pieņem. Nost ar veco –izmēz savu dzīvi tīro no nokalpojušām lietām un, ja ir nepieciešams, arī tādiem cilvēkiem..

Ūdensvīrs Šonedēļ nāksies analizēt un daudz domāt, lai spētu atrast izdevīgākos ceļus un veidus kā izdarīt tev uzkrautos darbus! Atceries – noraidījums ir laba aizsardzība. Lai tiktu cauri kādam un spētu viņu iepazīt, tam ir jādod laiks, nepadodies!

Zivis Šonedēļ ir svarīgi apstādināt konfliktus jau to saknē un negaidīt sekas, kas radīsies, ja ignorēsi notiekošo! Jo elastīgāks būs tavs nedēļas plāns, jo vairāk paspēsi izdarīt. Ieklausies citu sacītajā, bet netici visam, ko dzirdi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru